Про внесення змін і доповнень до Закону України "Про статус автономної Республіки Крим" (30.06.92), Детальна інформація

Про внесення змін і доповнень до Закону України "Про статус автономної Республіки Крим" (30.06.92)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.3
Скачувань: 823
O

B*

6

8

\x02DC

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x41E8*\x1C00, проведення військових навчань на території Криму узгоджуються з Головою Верхоавної Ради Республіки Крим.

Стаття 7. Частини і підрозділи Національної гвардії України, які дислокуються на території Криму, формуються переважно з громадян, що проживають в Криму; командир частини Національної гвардії України в Криму призначається командуючим Національною гвардією україни за погодженням з Верховною Радою Криму, а звільняється за погодженням з Головою Верховної Ради Республіки Крим.

Стаття 8. Голова Служби безпеки в Криму призначається Головою Служби безпеки України за погодженням з Верховною Радою Республіки Крим, а звільняється за погодженням з Головою Верховної Ради Республіки Крим.

Республіка Крим здійснює парламентський контроль за діяльністю Служби безпеки в Криму.

Стаття 9. Прокурор Республіки Крим призначається і звільняється Генеральним прокурором України за погодженням з Верховною Радою Криму; заступники Прокурора Республіки Крим,прокурори міст і районів Республіки Крим призначаються Генеральним прокурором України за поданням Прокурора Республіки Крим".

5. Статтю 10 доповнити частиною четвертою такого змісту:

"Уряд Республіки Крим має постійне представництво в столиці України - місті Києві".

6. Статті 11, 12, і 14 викласти в такій редакції :

"Стаття 11. Вищими органами державної влади Республіки Крим не можуть вирішуватися питання, що належать до виключного відання державних органів України, а саме: оборони, Збройних Сил; зовнішньої політики; режиму і охорони державного кордону, митної справи та безпеки; єдиної загальнодержавної виборчої системи,всеукраїнського референдуму; єдиної грошової одиниці і грошової емісії; загальнодержавного оподаткування та системи мір і ваги, стандартизації; громадянства; надзвичайного стану; цивільного, цивільно-процесуального, кримінального, кримінально-процесуального, кримінально-виконавчого, трудового законодавства та законодавства в сфері соціального забезпечення; підготовки і реалізації загальнодержавних програм у сфері економіки, науково- технічного, соціального, національно-культурного розвитку,охорони здоров'я людей та навколишнього середовища; організації і управління єдиною системою зв'язку та інформатики, транспортом, паливно-енергетичної системи, космічної діяльності.

Стаття 12. Закони України, прийняті з питань, передбачених статтею 11 Закону, а також з інших питань, не врегульованих цим Законом, мають верховенство на території Республіки Крим.

Закони України, прийняті з питань, віднесених статтею 3 цього Закону до відання Республіки Крим, діють на території Республіки Крим до прийняття відповідних актів законодавства Республіки Крим".

"Стаття 14. Україна виступає гарантом правового статусу Республіки Крим".

7. Статті 11 і 13 вважати відповідно статтями 13 і 15.

Президент України Л. КРАВЧУК

м.Київ, 30 червня 1992 року

N 2523-XII

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes