Про внесення доповнень і змін до Кримінального кодексу України, Кримінально-процесуального кодексу Української РСР і Кодексу Української РСР про адміністративні правопорушення (07.07.92), Детальна інформація

Про внесення доповнень і змін до Кримінального кодексу України, Кримінально-процесуального кодексу Української РСР і Кодексу Української РСР про адміністративні правопорушення (07.07.92)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.8
Скачувань: 954
Звільнення від покарання і пом'якшення покарання у випадках, передбачених частинами 2 і 3 статті 54 Кримінального кодексу України, провадиться судом за заявою засудженого або за поданням прокурора чи органу, що відає виконанням покарання.

Ухвала суду про звільнення від покарання або пом'якшення покарання грунтується тільки на обставинах справи, встановлених судом при постановленні вироку, та їх юридичній оцінці, яку дано цим судом".

6. У статті 409:

частину першу після слів "Кримінального кодексу України" доповнити словами "і частиною 6 статті 404 цього Кодексу", а після слів "при виконанні вироку"- словами "включаючи застосування кримінального закону, що має зворотну силу, відповідно до частин 2 і 3 статті 54 Кримінального кодексу України";

доповнити статтю після частини другої новою частиною такого змісту:

®

T

j

O

B*

:

 

c

¤

4

°

O

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x4920-\x1C00 "Приведення у відповідність з новим законом, який звільняє від покарання або пом'якшує покарання, вироку щодо осіб, які відбувають покарання, вирішується в порядку, передбаченому частинами 2 і 3 статті 54 Кримінального кодексу України, ухвалою суду за місцем відбування покарання".

У зв'язку з цим частини третю і четверту вважати відповідно частинами четвертою і п'ятою.

7. У статті 425 слова і цифри "85", "156-1", і "частиною 1 статті 215-1" виключити, а слово і цифри "статтями 196, 196-1" замінити словом і цифрами "статтею 196-1".

8. У назві Кодексу та його тексті найменування "Українська РСР" замінити найменуванням "Україна".

III. Внести до Кодексу Української РСР про адміністративні правопорушення ( 80731-10, 80732-10 ) ( Відомості Верховної Ради Української РСР, 1984 р., додаток до N 51, ст. 1122) такі доповнення і зміни:

1. У статті 51:

доповнити статтю після частини першої новою частиною такого змісту:

"Дрібне розкрадання державного або колективного майна, що призвело до розукомплектування автомобілів, тракторів, сільськогосподарської та іншої техніки при перевезенні залізничним, водним та іншим транспортом, а також у місцях постійного або тимчасового зберігання, -

тягне за собою накладення штрафу від одного до чотирьох мінімальних розмірів заробітної плати".

У зв'язку з цим частину другу вважати частиною третьою;

у частині третій слова "не перевищує п'ятдесяти карбованців" замінити словами "не перевищує мінімального розміру заробітної плати, встановленого законодавством України".

2. У статті 125 слова і цифри "частиною першою статті 129" замінити словами і цифрами "частинами першою і другою статті 129".

3. У статті 160-2 слова "якщо розмір наживи не перевищує трьохсот карбованців" замінити словами "якщо розмір цього прибутку не перевищує семи з половиною мінімальних розмірів заробітної плати".

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes