Про внесення змін і доповнень до Закону України "Про правовий режим території, що зазнала радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи" (28.04.95), Детальна інформація

Про внесення змін і доповнень до Закону України "Про правовий режим території, що зазнала радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи" (28.04.95)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олкесій
Розмір: 5.1
Скачувань: 898
зоною гарантованого добровільного відселення

Управління зоною безумовного (обов'язкового) відселення до повного відселення жителів з населених пунктів, віднесених до цієї зони, та управління зоною гарантованого добровільного відселення здійснюється відповідними обласними Радами народних депутатів".

2. У частині другій статті 12:

абзац дев'ятий викласти у такій редакції:

"перегін тварин, сплав лісу. В'їзд на територію зони і виїзд з неї здійснюється тільки за спеціальними перепустками з обов'язковим дозиметричним контролем людей та транспортних засобів. Транзитний проїзд усіх видів транспорту здійснюється за спеціальними перепустками, що видаються Адміністрацією зони";

доповнити частину абзацом одинадцятим такого змісту:

"перебування осіб, які мають медичні протипоказання для роботи в контакті з джерелами іонізуючого випромінювання або щодо яких встановлено причинний зв'язок інвалідності з роботами по ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, оскільки вони є професійно хворими".

3. В абзаці другому статті 18 слова "розширення і реконструкція діючих" виключити.

II. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 28 квітня 1995 року

N 157/95-ВР

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes