Про внесення змін і доповнень до Закону України "Про війська внутрішньої та конвойної охорони" (31.10.95), Детальна інформація

Про внесення змін і доповнень до Закону України "Про війська внутрішньої та конвойної охорони" (31.10.95)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.7
Скачувань: 678
\x02C6

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x1EE2AE\x1C00 доповнити статтю частиною третьою такого змісту:

"У разі залучення до виконання завдань з охорони громадського порядку та боротьби із злочинністю на внутрішні війська поширюються також обов'язки, передбачені Законом України "Про міліцію" ( 565-12 ) для підрозділів міліції при виконанні цих завдань".

6. Статтю 10 після абзацу другого доповнити новим абзацом третім такого змісту:

"у разі залучення до виконання завдань з охорони громадського порядку та боротьби із злочинністю затримувати і доставляти в органи внутрішніх справ громадян, підозрюваних у вчиненні злочинів, і тих, які вчинили адміністративні правопорушення, та інші права, передбачені Законом України "Про міліцію" для працівників міліції при виконанні цих завдань".

У зв'язку з цим абзаци третій - дев'ятий вважати відповідно абзацами четвертим - десятим.

7. Статтю 13 доповнити частиною четвертою такого змісту:

"На військовослужбовців внутрішніх військ, які беруть участь в охороні громадського порядку та боротьбі із злочинністю, поширюються гарантії правового і соціального захисту працівників міліції".

8. У тексті Закону слова "війська внутрішньої та конвойної охорони", "військ внутрішньої та конвойної охорони", "військами внутрішньої та конвойної охорони", "військах внутрішньої та конвойної охорони" замінити словами "внутрішні війська" у відповідних відмінках.

9. У статтях 2, 9 і 10 слова "охоронюваних об'єктах", "охоронюваних об'єктів", "охоронюваний об'єкт" замінити словами "об'єкти, що охороняються" у відповідних відмінках.

10. У статті 12 слова "охоронювані цими військами об'єкти" замінити словами "об'єкти, які охороняються цими військами".

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 31 жовтня 1995 року

N 407/95-ВР

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes