Про внесення змін і доповнень до Кримінального і Кримінально-процесуального кодексів України щодо відповідальності за ухилення від сплати податків (05.02.97), Детальна інформація

Про внесення змін і доповнень до Кримінального і Кримінально-процесуального кодексів України щодо відповідальності за ухилення від сплати податків (05.02.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.3
Скачувань: 941
3. Вироки на осіб, засуджених за статтею 148-2 Кримінального кодексу України до позбавлення волі, виконані на момент введення цього Закону в дію, перегляду не підлягають.

4. За наявності підстав, передбачених статтями 6 і 54 Кримінального кодексу України ( 2001-05 ), органи прокуратури і внутрішніх справ повинні направити до судів за місцем винесення вироків або за місцем відбування покарання особами, засудженими за статтею 148-2 Кримінального кодексу України, які не відбули покарання, матеріали для приведення вироків на них у відповідність із цим Законом.

5. Вироки на осіб, зазначених у статті 2 розділу III цього Закону, підлягають перегляду протягом двох місяців з дня набрання ним чинності.

IV. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 5 лютого 1997 року

N 44/97-ВР

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes