Про деякі питання підготовки до проведення в місті Києві щорічних зборів Європейського банку реконструкції та розвитку (19.06.97), Детальна інформація

Про деякі питання підготовки до проведення в місті Києві щорічних зборів Європейського банку реконструкції та розвитку (19.06.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 7
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 12.2
Скачувань: 1046
6. У разі вступу в силу гарантії Кабінету Міністрів України Міністерство фінансів України стягує у безакцептному порядку кошти з рахунку уповноваженого банку. Стягнення коштів у безакцептному порядку проводиться на десятий день після прийняття відповідного рішення. В цей же термін уповноважений банк має право оскаржити рішення Міністерства фінансів України в судовому порядку. Оскарження у судовому порядку рішення Міністерства фінансів України зупиняє стягнення коштів до вирішення справи арбітражним судом. Судові витрати відшкодовуються за рахунок сторони, проти якої постановлено судове рішення. ( Розділ II доповнено пунктом 6 згідно із Законом N 626/97-ВР від 06.11.97 )



7. Надати право Організаційному комітету провести тендер за участю юридичних осіб - резидентів та нерезидентів з метою забезпечення проведення щорічних зборів ЄБРР необхідним обладнанням та транспортними засобами (згідно з додатком N 2).

8. Платники податку мають право відмовитись від наданих цим Законом пільг у частині звільнення від оподаткування податком на додану вартість.

$

2

\x02DC

\x00AA

e

B*

&

(



i

i

\x00F0

o

o

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x1E4Fo\x1C00 балансі Організаційного комітету, передаються Кабінету Міністрів України не пізніше 1 червня 1998 року.

10. Комітетам Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності та з питань базових галузей і соціально-економічного розвитку регіонів разом з Кабінетом Міністрів України забезпечити контроль за цільовим використанням коштів на рахунках Організаційного комітету та одержаних матеріальних активів, у тому числі для будівництва, реконструкції, ремонту і облаштування об'єктів для приймання та розміщення учасників щорічних зборів Європейського банку реконструкції та розвитку.

11. Організаційному комітету до 15 липня 1998 року подати в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, звіт про використання коштів та матеріальних активів.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 19 червня 1997 року

N 372/97-ВР

Д О Д А Т О К N 1

до Закону України "Про деякі

питання підготовки до проведення в

місті Києві щорічних зборів

Європейського банку реконструкції

та розвитку"

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes