Про збір на обов`язкове соціальне страхування (26.06.97), Детальна інформація

Про збір на обов`язкове соціальне страхування (26.06.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.4
Скачувань: 957
На період функціонування спеціальної економічної зони "Славутич" звільняються від сплати збору на обов'язкове соціальне страхування на випадок безробіття суб'єкти цієї зони, які реалізують інвестиційні проекти, затверджені виконавчим комітетом Славутицької міської ради. ( Статтю 4 доповнено частиною згідно із Законом N 722-XIV ( 722-14 ) від 03.06.99 )

Стаття 5.

1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування, а стаття 3 - з 1 січня 1998 року, та діє до законодавчого врегулювання питань запровадження збору на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

2. Комітету Верховної Ради України з питань бюджету при доопрацюванні проекту Закону України про Державний бюджет України на 1997 рік на третє читання виключити з нього доходи та видатки Фонду соціального страхування України.

3. Кабінету Міністрів України:

протягом місяця після дня опублікування Закону України "Про збір на обов'язкове соціальне страхування" подати Верховній Раді України пропозиції про внесення змін до законів України, що випливають з цього Закону;

протягом двох тижнів після дня опублікування Закону України "Про збір на обов'язкове соціальне страхування" прийняти рішення, спрямовані на виконання цього Закону, та привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 26 червня 1997 року

N 402/97-ВР

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes