Про Державний бюджет України на 1997 рік (27.06.97), Детальна інформація

Про Державний бюджет України на 1997 рік (27.06.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 20.2
Скачувань: 813
Стаття 27. Фінансування видатків на здійснення повноважень Верховної Ради України, Президента України, Верховного Суду України, Конституційного Суду України та Рахункової палати Верховної Ради України здійснювати з відповідних субрахунків Державного казначейства України в Національному банку України.

Установити, що Національний банк України щодекади зараховує на зазначені субрахунки кошти з основного рахунку Державного казначейства України пропорційно виконанню доходної частини державного бюджету в межах сум, затверджених Законом України "Про державний бюджет України на 1997 рік".

Стаття 28. З метою захисту вітчизняного товаровиробника підприємствам, установам і організаціям, які фінансуються з державного бюджету, заборонити придбання обладнання, техніки, промислових та продовольчих товарів імпортного виробництва, якщо такі ж товари виробляються промисловістю України.

Стаття 29. Установити, що затверджені суми дотацій відповідно до поквартального розподілу видатків Державного бюджету України на 1997 рік підлягають обов'язковому перерахуванню бюджетам Автономної Республіки Крим, областей та міста Севастополя в сумах, скоригованих на відсоток фактичного виконання доходів державного бюджету.

Стаття 30. Установити, що фінансування Міністерства інформації України та Державного комітету телебачення і радіомовлення України, передбачене Державним бюджетом України на 1997 рік, здійснюється з 1 липня 1997 року за умови приведення статутних документів Національної телекомпанії України та Національної радіокомпанії України у відповідність з чинним законодавством.

Фінансування висвітлення діяльності Верховної Ради України, передбачене статтею 4 цього Закону, здійснювати з 1 липня 1997 року окремо незалежно від виконання зазначеної у частині першій цієї статті умови.

Стаття 31. Включити до складу доходів і видатків Державного бюджету України на 1997 рік відрахування та збори на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання автомобільних доріг загального користування в загальній сумі 1.064.000 тис. гривень.

Кабінету Міністрів України передати 85 відсотків зазначених коштів до бюджетів Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя на фінансування робіт, пов'язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом і утриманням автомобільних доріг загального користування.

Стаття 32. Кабінет Міністрів України не пізніше 40 днів після закінчення відповідного кварталу звітує перед Верховною Радою України про фактичне виконання Державного бюджету України.

Стаття 33. Кабінет Міністрів України щомісяця публікує в офіційній пресі дані та звіт про доходи та видатки Державного бюджету України з коментарями та поясненнями.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 27 червня 1997 року

N 404/97-ВР

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes