Про введення в дію Закону України "Про Державний бюджет України на 1997 рік" (15.08.97), Детальна інформація

Про введення в дію Закону України "Про Державний бюджет України на 1997 рік" (15.08.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.8
Скачувань: 1388
Стаття 4. Установити, що Фонд державного майна України має забезпечити в 1997 році мобілізацію коштів у сумі не менш як 500 млн. гривень від приватизації майна державних підприємств.

Стаття 5. Установити, що видатки на виплату заробітної плати по розділах "Освіта", "Охорона здоров'я" та "Культура" фінансуються в повному обсязі, передбаченому у відповідних бюджетах, незалежно від стану виконання доходів цих бюджетів.

Стаття 6. Установити, що міністерства, інші центральні органи виконавчої влади, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації забезпечують упорядкування витрат, що здійснюються за рахунок бюджетних асигнувань, приведення показників по мережі, штатах та контингентах установ і закладів у відповідність з розмірами коштів, передбаченими на їх утримання у 1997 році, не допускаючи необгрунтованого скорочення мережі закладів освіти, охорони здоров'я, культури та науки.

Стаття 7. Установити, що кошти на фінансування державних капітальних вкладень, передбачені в розрахунках до бюджетів Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя, використовуються виключно за цільовим призначенням.

Стаття 8. Установити, що Кабінет Міністрів України за рахунок інших доходів державного бюджету фінансує витрати по створенню та розвитку інфраструктури фондового ринку, згідно з Концепцією, затвердженою Постановою Верховної Ради України від 22 вересня 1995 року "Про Концепцію функціонування та розвитку фондового ринку України" ( 342/95-ВР ), та Постановою Верховної Ради України від 30 жовтня 1996 року "Про порядок введення в дію Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" ( 475/96-ВР ), відповідно з кошторисами, затвердженими Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку за погодженням з Міністерством фінансів України.

Стаття 9. Кабінету Міністрів України разом з Національним банком України та профільними комітетами Верховної Ради України в місячний термін розробити порядок довгострокового пільгового кредитування будівництва житла для молодих сімей та інших соціально не захищених категорій громадян згідно зі статтею 4 Закону України "Про Державний бюджет України на 1997 рік" та кредитування установки лічильників теплової енергії і природного газу вітчизняного виробництва.

Стаття 10. Установити, що в 1997 році порядок використання надходжень до місцевих бюджетів плати (податку) за землю визначається місцевими радами.

Стаття 11. Контроль за виконанням Державного бюджету України на 1997 рік здійснюється згідно з діючим законодавством України.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 15 серпня 1997 року

N 503/97-ВР

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes