Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб (04.03.98), Детальна інформація

Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб (04.03.98)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 7
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 15.6
Скачувань: 832
Під час виконання військовослужбовцем Управління державної охорони України службових обов'язків не допускається його адміністративне затримання, а також особистий огляд чи огляд речей, що є при ньому, транспортних засобів, які він використовує, без уповноваженого представника Управління державної охорони України, крім випадків вчинення злочину цим військовослужбовцем.

Працівники Управління державної охорони України, функціональні обов'язки яких не пов'язані безпосередньо із здійсненням державної охорони щодо органів державної влади України, забезпеченням безпеки посадових осіб та об'єктів, визначених цим Законом, у разі їх залучення до здійснення державної охорони користуються правами, що надаються військовослужбовцям Управління державної охорони України відповідно до пунктів 1, 2, 4, 5 статті 18 цього Закону. У зазначених випадках на них поширюються права і гарантії, передбачені для військовослужбовців Управління державної охорони України.

Військовослужбовці Управління державної охорони України, крім військовослужбовців строкової служби, мають право на позачергове встановлення квартирного телефону.

Пенсійне забезпечення військовослужбовців Управління державної охорони України здійснюється відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення військовослужбовців та осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ" ( 2262-12 ).

Стаття 21. Компенсації та виплати у разі каліцтва або

загибелі військовослужбовців Управління

державної охорони України і громадян,

залучених до здійснення державної охорони,

та заподіяння шкоди їх майну

У разі каліцтва або загибелі військовослужбовця Управління державної охорони України у зв'язку з виконанням службових обов'язків йому або сім'ї загиблого чи його утриманцям виплачуються компенсації та здійснюються інші виплати у порядку і розмірах, передбачених для військовослужбовців Служби безпеки України.

Шкода, заподіяна майну військовослужбовця Управління державної охорони України або членів його сім'ї у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків, компенсується йому, а в разі його загибелі (смерті) - членам сім'ї у повному обсязі за рахунок коштів Державного бюджету України.

Дія цієї статті поширюється на працівників Управління державної охорони України та інших осіб, залучених до заходів щодо здійснення державної охорони.

Стаття 22. Медична допомога військовослужбовцям і

працівникам Управління державної охорони

України

Медична допомога військовослужбовцям і працівникам Управління державної охорони України подається в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

Р о з д і л V

ФІНАНСОВЕ І МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ ОХОРОНИ

УКРАЇНИ

Стаття 23. Фінансування діяльності Управління державної

охорони України

Фінансування діяльності Управління державної охорони України здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету України.

Стаття 24. Матеріально-технічне забезпечення Управління

державної охорони України

Матеріально-технічне забезпечення Управління державної охорони України здійснюється через державні замовлення в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, а також за прямими договорами з підприємствами, установами, організаціями, в тому числі іноземними, відповідно до чинного законодавства.

Р о з д і л VI

КОНТРОЛЬ І НАГЛЯД ЗА ДІЯЛЬНІСТЮ

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ ОХОРОНИ УКРАЇНИ

Стаття 25. Контроль Верховної Ради України за додержанням

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes