Про Державний бюджет Української РСР на 1990 рік (01.12.89), Детальна інформація

Про Державний бюджет Української РСР на 1990 рік (01.12.89)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 9.2
Скачувань: 799
Стаття 10. Встановити в республіканському бюджеті оборотну касову готівку в розмірі до 1 процента від обсягу бюджету. Раді Міністрів Української РСР спрямовувати на створення оборотної касової готівки додатково одержані доходи та економію у видатках по республіканському бюджету.

Стаття 11. Верховна Рада Української РСР відмічає, що Державний бюджет Української РСР на 1990 рік в умовах надзвичайного напруження фінансів республіки спрямований на оздоровлення економіки і вирішення невідкладних соціальних питань. Його виконання вимагає від республіканських і місцевих органів управління, усіх підприємств, об'єднань і організацій проведення найсуворішого режиму економії і бережливості, максимального підвищення ефективності виробництва.

Стаття 12. Доручити Раді Міністрів Укараїнської РСР розглянути пропозиції і зауваження, викладені у висновку постійних комісій Верховної Ради Української РСР, а також висловлені депутатами на засіданнях Верховної Ради Української РСР при обговоренні проекту Державного бюджету Української РСР на 1990 рік, і прийняти по них відповідні рішення.

Голова Президії Верховної Ради

Української РСР В.ШЕВЧЕНКО

Секретар Президії Верховної Ради

Української РСР М.ХОМЕНКО

м. Київ, 1 грудня 1989 р.

N 8467-XI

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes