Про спеціальний режим інвестиційної діяльності у Закарпатській області (24.12.98), Детальна інформація

Про спеціальний режим інвестиційної діяльності у Закарпатській області (24.12.98)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 5.8
Скачувань: 627
матеріальних цінностей;

нематеріальних активів, вартість яких у конвертованій валюті підтверджено згідно з законами (процедурами) держави інвестора або міжнародними торговельними звичаями, а також експертною оцінкою в Україні, включаючи легалізовані на території України авторські права, права на винаходи, промислові зразки, знаки для товарів і послуг, ноу-хау.

У разі, коли протягом звітного податкового періоду відбувається часткове або повне відчуження передбаченої пунктами 2 і 4 цієї статті інвестиції, суб'єкт підприємницької діяльності, який одержав інвестицію, зобов'язаний сплатити у повному обсязі податок з прибутку, одержаного у такому звітному (податковому) періоді.

Стаття 3. Установити, що інвестиційні проекти, які реалізуються у пріоритетних видах економічної діяльності, є пріоритетними для залучення кредитів, що надаються під державні гарантії, від іноземних держав, міжнародних фінансових організацій, іноземних банків, інших фінансово-кредитних установ.

Стаття 4. На період до 2004 року не підлягають оподаткуванню доходи громадян - суб'єктів підприємницької діяльності, одержані від надання туристичних послуг у населених пунктах Закарпатської області, яким надано статус гірських.

Стаття 5. У разі зміни спеціального режиму інвестиційної діяльності, визначеного цим Законом, на вимогу суб'єкта підприємницької діяльності застосовуються умови, що діяли на момент укладення договору з місцевою державною адміністрацією щодо реалізації інвестиційного проекту.

Стаття 6. Прикінцеві положення

1. Кабінету Міністрів України:

визначити перелік пріоритетних видів економічної діяльності, щодо яких запроваджується спеціальний режим інвестиційної діяльності;

затвердити форму типового договору між суб'єктами підприємницької діяльності та місцевими державними адміністраціями щодо реалізації інвестиційного проекту.

2. Державній податковій адміністрації України визначити порядок обчислення прибутку діючого підприємства, одержаного від інвестування в його реконструкцію або в його модернізацію, що звільняється від оподаткування відповідно до пункту 2 статті 2 цього Закону.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 24 грудня 1998 року

N 357-XIV

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes