Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, імпортом дисків для лазерних систем зчитування (17.01.2002), Детальна інформація

Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, імпортом дисків для лазерних систем зчитування (17.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 14.7
Скачувань: 1035
власні або орендовані складські приміщення;

власні або орендовані приміщення, в яких буде здійснюватися оптова та/чи роздрібна торгівля дисками для лазерних систем зчитування (щодо ліцензії на імпорт дисків);

2) ліцензія на експорт, імпорт обладнання та дисків для лазерних систем зчитування видається на строк три роки;

3) орган ліцензування приймає рішення про видачу або відмову у видачі ліцензії у порядку та на підставах, визначених статтею 11 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" ( 1775-14 ) з врахуванням вимог цього Закону;

4) суб'єкт господарювання, який отримав ліцензію на експорт, імпорт обладнання та дисків для лазерних систем зчитування, зобов'язаний інформувати орган ліцензування за встановленим цим органом порядком про кожну партію дисків для лазерних систем зчитування та/або про перелік обладнання для їх виробництва, що будуть експортуватися та/або імпортуватися.

4. Ліцензування експорту, імпорту сировини для виробництва дисків для лазерних систем зчитування здійснюється відповідно до закону.

5. Експорт, імпорт дисків для лазерних систем зчитування здійснюється лише за наявності на них спеціальних ідентифікаційних кодів.

6. Ліцензія та усі форми повідомлень щодо кожної партії експорту, імпорту дисків для лазерних систем зчитування та/або обладнання для їх виробництва зберігаються протягом трьох років.

Стаття 6. Державний контроль та органи контролю

1. Органами контролю за виробництвом, експортом, імпортом дисків для лазерних систем зчитування, обладнання та сировини для їх виробництва є спеціально уповноважений орган з питань ліцензування, орган ліцензування, органи Міністерства внутрішніх справ України, Державної митної служби України та інші органи державної влади в межах їх повноважень.

Державний контроль за додержанням вимог цього Закону здійснює орган ліцензування шляхом проведення планових та позапланових (раптових) перевірок.

Державні інспектори з інтелектуальної власності органу ліцензування при проведенні перевірок, у разі необхідності, залучають до проведення перевірок органи контролю.

A

B*

`

\x00B4



\x20AC



E

E

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x74BDA\x1C00 2. Планові перевірки проводяться органом ліцензування не частіше одного разу на рік з попереднім (за десять днів) повідомленням суб'єкта господарювання про перевірку.

Позапланові (раптові) перевірки проводяться без попереднього повідомлення суб'єкта господарювання за письмовим зверненням до органу ліцензування з метою:

перевірки наявності ліцензії у виробника, експортера, імпортера дисків для лазерних систем зчитування;

перевірки виконання ліцензійних умов, передбачених у частинах першій, другій статті 4 та частині п'ятій статті 5 цього Закону;

перевірки виконання розпоряджень про усунення порушень ліцензійних умов та контролю за їх виконанням;

припинення порушень ліцензійних умов за наявності документально підтвердженої інформації про порушення.

Позапланові (раптові) перевірки проводяться без попереднього повідомлення суб'єкта господарювання також у разі звернення у письмовій формі до органу ліцензування осіб, яким належать авторське право та/або суміжні права про порушення їх прав.

Заявник, який звернувся до органу ліцензування з письмовим зверненням, несе відповідальність, у тому числі майнову, в разі непідтвердження викладених у зверненні фактів.

3. Суб'єкт господарювання може оскаржувати дії органів контролю у судовому порядку.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes