Про внесення змін до Закону України "Про вибори народних депутатів України" (17.01.2002), Детальна інформація

Про внесення змін до Закону України "Про вибори народних депутатів України" (17.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 12.5
Скачувань: 894
після слів "за поданням" доповнити словами "зареєстрованих в установленому законом порядку";

слова "дев'ятою - одинадцятою" замінити словами "дев'ятою - дванадцятою";

2) у частині п'ятій слова "печаткою партії (печатками партій, що входять до блоку)" замінити словами "печаткою відповідної організації партії (печатками відповідних організацій партій, що входять до блоку)";

3) у частині сьомій слова "від партії (блоку)" замінити словами "від партії (блоку) - суб'єкта виборчого процесу, а також від";

4) у частині десятій слова "керівника станції" замінити словами "керівника станції, яке може надсилатися технічними засобами зв'язку".

9. У пункті 3 частини другої статті 22 слова "Міністерства фінансів України" замінити словами "державної контрольно-ревізійної служби".

10. У пункті 22 частини другої статті 23 слова "в одномандатному окрузі" замінити словами "депутатів на території одномандатного округу".

11. У частині дев'ятій статті 25:

слова "в день виборів, у приміщенні" замінити словами "в день виборів у приміщенні";

після слів "без запрошення комісії лише" доповнити словами "члени виборчих комісій вищого рівня".

12. Частину третю статті 26 викласти у такій редакції:

"3. Громадянин може входити до складу лише однієї виборчої комісії, що здійснює підготовку та проведення виборів народних депутатів України, виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, якщо вказані вибори проводяться одночасно".

13. Пункт 8 частини третьої статті 27 після слів "реєстрацією його" доповнити словами "представником партії (блоку) у Центральній виборчій комісії".

14. У статті 28:

1) у частині четвертій слова "крім звільнених від виконання виробничих або службових обов'язків за основним місцем роботи" виключити;

2) частину п'яту викласти в такій редакції:

"5. Робота осіб, зазначених у частині вісімнадцятій статті 25 цього Закону, оплачується в розмірі та порядку, встановлених Кабінетом Міністрів України, за рахунок коштів Державного бюджету України, що виділяються на підготовку і проведення виборів".

15. У статті 29:

1) частину шосту доповнити реченням такого змісту: "Щодо порушень, які мали місце під час підрахунку голосів та встановлення результатів голосування в роботі дільничної виборчої комісії, скарга може бути подана до окружної виборчої комісії або до суду протягом двох днів після дня виборів, а в роботі окружної виборчої комісії - до Центральної виборчої комісії або до суду - протягом п'яти днів після дня виборів";

2) частину восьму після слова "подана" доповнити словами "напередодні дня виборів";

3) частину п'ятнадцяту після слова "забезпечити" доповнити словами "прийом та".

16. У статті 30:

1) у частині четвертій слово "пересування" замінити словами "пересування, а також на виборчих дільницях, утворених відповідно до частини четвертої статті 17 цього Закону на територіях військових частин (формувань)";

2) у частині п'ятій слова "за їх письмовою заявою із зазначенням місця постійного проживання або поданням відкріплювального посвідчення, передбаченого частиною четвертою статті 31 цього Закону, а також поданням закордонного паспорта громадянина України, посвідчення особи моряка чи посвідчення члена екіпажу" замінити словами "на підставі даних консульського обліку".

17. У частині четвертій статті 31, частині шостій статті 36, в абзаці першому частини першої та частині другій статті 42 слова "документа, передбаченого", а у частині сьомій статті 31 слова "документа, зазначеного" замінити словами "одного із документів, передбачених".

18. Частину сьому статті 31 доповнити реченням такого змісту: "Виборець, який прибув до дня виборів включно до виборчої дільниці, утвореної при дипломатичному або іншому офіційному представництві чи консульській установі України за кордоном, у військовій частині (формуванні), дислокованій за межами України, включається головою, заступником голови або секретарем дільничної виборчої комісії до списку виборців на підставі письмової заяви із зазначенням місця постійного проживання або поданням відкріплювального посвідчення, а також поданням паспорта громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичного паспорта, службового паспорта, посвідчення особи моряка чи посвідчення члена екіпажу".

19. У статті 33:

1) у частині дев'ятій слова "за формою, затвердженою Центральною виборчою комісією разом з Міністерством фінансів України" замінити словами "у порядку, встановленому Центральною виборчою комісією, за формою, затвердженою Центральною виборчою комісією разом з Державним казначейством України";

2) у частині десятій слова "Міністерства фінансів України" замінити словами "державної контрольно-ревізійної служби України у порядку, встановленому Центральною виборчою комісією разом з Міністерством фінансів України".

20. Друге речення частини першої статті 35 викласти у такій редакції: "Кандидат у депутати, зареєстрований в одномандатному окрузі, може бути розпорядником власного виборчого фонду або призначити не більше одного розпорядника виборчого фонду з числа своїх довірених осіб, зазначених у статті 58 цього Закону".

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes