Про внесення змін до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (07.03.2002), Детальна інформація

Про внесення змін до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (07.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 7
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 18.1
Скачувань: 996
12. Керуючий санацією - керівник боржника виконує повноваження керуючого санацією без ліцензії і отримує заробітну плату в тому ж розмірі, в якому він її отримував до призначення керуючим санацією.

13. За поданням комітету кредиторів або розпорядника майна керуючий санацією - керівник боржника може бути звільнений господарським судом від виконання повноважень керуючого санацією.

Звільнення керівника боржника від виконання ним повноважень керуючого санацією позбавляє керівника боржника права самому здійснювати санацію боржника.

14. Розпорядник майна продовжує виконувати свої обов'язки протягом здійснення керуючим санацією - керівником боржника процедури санації боржника.

15. У разі невиконання плану санації боржника або якщо стає очевидним, що виконання плану санації боржника не приведе до відновлення його платоспроможності, процедура банкрутства здійснюється відповідно до цього Закону, про що господарський суд виносить ухвалу".

11. У тексті Закону слова "арбітражний суд", "перевірена в порядку нагляду" замінити у всіх відмінках відповідно словами "господарський суд", "оскаржена у встановленому порядку".

II. Прикінцеві положення

1. Цей Закон набирає чинності через три місяці з дня його опублікування.

2. Кабінету Міністрів України у тримісячний строк:

розробити та внести на розгляд Верховної Ради України пропозиції про внесення змін до законодавчих актів, що випливають з цього Закону;

розробити і привести у відповідність з цим Законом свої нормативно-правові акти;

забезпечити розроблення і прийняття міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади нормативно-правових актів відповідно до цього Закону.

3. З метою збереження майна сільськогосподарських товаровиробників і його цільового використання тимчасово, до збирання врожаю (1 вересня 2002 року), зупинити виконання судових рішень щодо вилучення та реалізації зазначеного майна.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 7 березня 2002 року

N 3088-III

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes