Про врегулювання заборгованості за вкладами фізичних осіб - вкладників та інших кредиторів Акціонерного комерційного агропромислового банку "Україна" (07.03.2002), Детальна інформація

Про врегулювання заборгованості за вкладами фізичних осіб - вкладників та інших кредиторів Акціонерного комерційного агропромислового банку "Україна" (07.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.9
Скачувань: 758
3) у третю чергу задовольняються інші вимоги.

Стаття 2. Забороняється реалізація нерухомого майна банку "Україна", що знаходиться під заставою у Національного банку України для задоволення вимог інших кредиторів банку "Україна".

Стаття 3. Прикінцеві положення

1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.

2. Запропонувати Президенту України відповідно до статті 102 Конституції України ( 254к/96-ВР ) скористатися своїми повноваженнями для забезпечення повернення суб'єктами підприємницької діяльності та державними підприємствами кредитів, взятих у банку "Україна".

3. Генеральній прокуратурі України, Міністерству внутрішніх справ України, Службі безпеки України до 1 травня 2002 року розглянути законність отримання в банку "Україна" кредитів, у тому числі за постановами Кабінету Міністрів України та розпорядженнями обласних державних адміністрацій, та вжити заходів щодо їх повернення до 1 липня 2002 року.

4. Національному банку України разом з ліквідатором банку "Україна" забезпечити завершення розрахунків із задоволення першої черги вимог кредиторів до 1 липня 2002 року.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 7 березня 2002 року

N 3097-III

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes