Про порядок та терміни дії галузевих стандартів і прирівняних до них інших нормативних документів колишнього СРСР (03.01.2002), Детальна інформація

Про порядок та терміни дії галузевих стандартів і прирівняних до них інших нормативних документів колишнього СРСР (03.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.6
Скачувань: 745
0002 Про порядок та терміни дії галузевих стандартів і прирівняних до них інших нормативних документів колишнього СРСР (03.01.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 3 січня 2002 р. N 2

Київ

Про порядок та терміни дії галузевих

стандартів і прирівняних до них інших

нормативних документів колишнього СРСР

На виконання пункту 2 Прикінцевих положень Закону України "Про стандартизацію" ( 2408-14 ) та з метою впорядкування застосування в Україні галузевих стандартів і прирівняних до них інших нормативних документів колишнього СРСР Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок застосування та терміни дії галузевих стандартів і прирівняних до них інших нормативних документів колишнього СРСР, що додається.

2. Центральним органам виконавчої влади до 20 червня 2002 року:

визначити галузеві стандарти і прирівняні до них інші нормативні документи колишнього СРСР, які і надалі використовуватимуться в їх діяльності;

скласти і затвердити переліки галузевих стандартів і прирівняних до них інших нормативних документів (далі - переліки галузевих стандартів);

надати Державному комітету стандартизації, метрології та сертифікації по одному примірнику переліків галузевих стандартів.

3. Установити, що галузеві стандарти і прирівняні до них інші нормативні документи колишнього СРСР, не включені до переліків галузевих стандартів у визначений пунктом 2 цієї постанови термін, не діють на території України.

4. Державному комітету стандартизації, метрології та сертифікації забезпечити публікацію в своєму офіційному виданні переліків галузевих стандартів, затверджених відповідно до пункту 2 цієї постанови.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 28

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 3 січня 2002 р. N 2

ПОРЯДОК

застосування та терміни дії галузевих стандартів

і прирівняних до них інших нормативних

документів колишнього СРСР

1. Цей Порядок визначає правила застосування галузевих стандартів (ОСТ, ОСТ В, ОСТ ВД), технічних умов, прирівняних до них інших нормативних документів колишнього СРСР та термін їх дії.

2. У цьому Порядку використовуються посилання на такі нормативні документи:

ДСТУ 1.2-93 Державна система стандартизації України. Порядок розроблення державних стандартів;

ДСТУ 1.3-93 Державна система стандартизації України. Порядок розроблення, побудови, викладу, оформлення, узгодження, затвердження, позначення та реєстрації технічних умов;

ДСТУ 1.6-96 Державна система стандартизації України. Порядок державної реєстрації галузевих стандартів, стандартів науково-технічних та інженерних товариств і спілок;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes