Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України з питань функціонування спеціальних економічних зон і територій пріоритетного розвитку (10.01.2002), Детальна інформація

Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України з питань функціонування спеціальних економічних зон і територій пріоритетного розвитку (10.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.6
Скачувань: 791
0009 Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України з питань функціонування спеціальних економічних зон і територій пріоритетного розвитку (10.01.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 10 січня 2002 р. N 9

Київ

Про внесення змін до постанов Кабінету

Міністрів України з питань функціонування

спеціальних економічних зон і територій

пріоритетного розвитку

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

Внести до постанов Кабінету Міністрів України з питань функціонування спеціальних економічних зон і територій пріоритетного розвитку зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 27

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 10 січня 2002 р. N 9

ЗМІНИ,

що вносяться до постанов Кабінету Міністрів

України з питань функціонування спеціальних

економічних зон і територій пріоритетного розвитку

1. У Порядку затвердження та реєстрації інвестиційних проектів, що реалізуються на території спеціальної економічної зони "Яворів", затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 7 червня 1999 р. N 982 ( 982-99-п ) (Офіційний вісник України, 1999 р., N 23, ст. 1052; 2001 р., N 31, ст. 1410):

а) абзац другий пункту 6 викласти в такій редакції:

"Копію заяви про розгляд інвестиційного проекту та копію інвестиційного проекту райдержадміністрація надсилає у триденний термін Мінекономіки для проведення за участю Мінфіну, Мінпромполітики, Мінагрополітики, Державної податкової адміністрації у Львівській області експертизи інвестиційного проекту з метою запобігання негативним наслідкам його реалізації, зокрема щодо виконання державних програм економічного, науково-технічного та соціального розвитку, обсягів надходжень до бюджетів, а також з метою визначення джерел покриття можливих втрат. Відповідний висновок надсилається у місячний термін райдержадміністрації";

б) у пункті 7:

в абзаці першому слова "у місячний термін" замінити словами "у термін, який не повинен перевищувати 45 днів з дати подання документів заявником";

абзац другий виключити.

2. Абзаци перший і другий пункту 4 Порядку розгляду і схвалення інвестиційних проектів, що реалізуються у спеціальних економічних зонах та на територіях пріоритетного розвитку в Донецькій області, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 червня 1999 р. N 1065 ( 1065-99-п ) (Офіційний вісник України, 1999 р., N 25, ст. 1165; 2001 р., N 31, ст. 1410), викласти в такій редакції:

"4. Зареєстровані документи заявника надсилаються у триденний термін Донецькій облдержадміністрації для підготовки висновку про доцільність реалізації інвестиційного проекту, зокрема з наданням передбачених законодавством України пільг, виходячи з програм соціально-економічного розвитку міст та районів області, а також про обгрунтованість переліків та обсягів увезення сировини, матеріалів, предметів, устаткування та обладнання, а копія заяви про розгляд інвестиційного проекту та копія інвестиційного проекту надсилаються уповноваженому представнику Кабінету Міністрів України.

Уповноважений представник Кабінету Міністрів України має право організовувати за участю Мінфіну, Мінпромполітики, Мінагрополітики проведення експертизи інвестиційного проекту з метою запобігання негативним наслідкам його реалізації, зокрема щодо виконання державних програм економічного, науково-технічного та соціального розвитку, обсягів надходжень до бюджетів, а також з метою визначення джерел покриття можливих втрат".

3. Пункт 5 Порядку розгляду і затвердження інвестиційних проектів, що реалізуються на території спеціальної економічної зони "Славутич", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 жовтня 1999 р. N 1860 ( 1860-99-п ) (Офіційний вісник України, 1999 р., N 41, ст. 2042; 2001 р., N 31, ст. 1410), викласти в такій редакції:

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes