Комерційна діяльність приватного підприємства, Детальна інформація

Комерційна діяльність приватного підприємства
Тип документу: Курсова
Сторінок: 15
Предмет: Менеджмент
Автор: Холявко Олексій
Розмір: 72.3
Скачувань: 3447














м. Житомир 2002р.

ПЛАН



ВСТУП – ст. 3



1. Основні дані про підприємство – ст. 5

2. Розміщення та викладка товарів в торгівельному залі, торгове устаткування – ст. 7

3. Формування асортименту товарів та організація процесу обслуговування покупців – ст. 10

4. Постачальники Торгового дому „Валенсія” – ст. 13

5. Структура управління підприємством – ст. 17

6. Оплата праці на підприємстві – ст. 19

7. Прибуток та джерела його формування – ст. 27

8. Ціноутворення на підприємстві – ст. 30



ВИСНОВОК – ст. 33

Використана література – ст. 34

Додатки

ВСТУП



Торгівлю можна назвати барометром економічного розвитку держав. Вона забезпечує надходження до бюджету значної частини коштів, сприяє зміцненню фінансової системи, є необхідною умовою розвитку виробництва.

Комерційна робота в торгівлі - це діяльність підприємства, спрямована на рішення особливого комплексу задач. Вивчення процесів їхньої реалізації - важливий елемент оперативного дослідження на рівні торгового підприємства і регіону.

Основними учасниками комерційної діяльності є не тільки підприємницькі структури, але і споживачі (участь яких у лімітно-розподільчій економіці було незначним). Це твердження засноване на тім, що для підприємців найважливішим фактором при укладанні угод є доход (економічна вигода), а для споживачів вигодою є потрібний йому товар (послуга), якщо він задовольняє його потреби (споживчі інтереси). Споживач - не пасивний покупець, а повноправний учасник комерційної діяльності, її регулятор. Таким чином, найважливішим суб'єктом ділових відносин між постачальниками товарів і роздрібною ланкою є саме споживач.

Тому комплекс задач комерційної діяльності суб'єктів споживчого ринку ми розглядаємо через задоволення потреб населення. Споживач, реалізуючи свої інтереси, впливає на поводження підприємців на ринку при укладанні угод, виборі сегмента ринку, організації збуту і продажу товарів, формуванні асортиментної, цінової політики.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes