Про затвердження Порядку погодження видачі ліцензій на товари, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню у 2002 році (15.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку погодження видачі ліцензій на товари, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню у 2002 році (15.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 8.3
Скачувань: 998
б) майстер-диски, які містять інформацію та призначені для виготовлення дисків для лазерних систем зчитування;

в) полікарбонат для виготовлення оптичних носіїв інформації.

2. Погодження, яке видає Державний департамент інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України (далі - Держдепартамент) для видачі ліцензій на товари, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню у 2002 році (далі - погодження),

- це документ, який є однією з підстав для прийняття рішення про видачу Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції України ліцензій на експорт та імпорт товарів, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.2001 N 1703 ( 1703-2001-п ) "Про переліки товарів, експорт та імпорт яких підлягає квотуванню і ліцензуванню у 2002 році".

3. Для одержання погодження заявник - фізична або юридична особа незалежно від форми власності (далі - суб'єкт господарювання), який має намір отримати ліцензію у Міністерстві економіки та з питань європейської інтеграції України на експорт, імпорт товарів зазначених, у пункті 1 Порядку, повинен подати до Держдепартаменту такі документи:

- заяву про надання погодження для видачі ліцензії на товари, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню у 2002 році (додаток 1);

- копії документів, завірені підписом та печаткою керівника суб'єкта господарювання;

- контракт (договір) та специфікації до нього. Якщо текст контракту або специфікації викладений іноземною мовою, то суб'єкт господарювання додає переклад українською мовою, завірений нотаріально;

- документ про дотримання авторських та/або суміжних прав під час експорту, імпорту товару та про дозволені способи використання товару (стосується товарів, зазначених у підпунктах "а", "б" пункту 1 цього Порядку);

- відомості про коди товарів (підтверджені Торгово-промисловою палатою України або регіональними відділами з визначенням коду товару за УКТ ЗЕД).

Відповідальність за достовірність інформації, викладеної у документах, поданих для отримання погодження, несе керівник суб'єкта господарювання відповідно до чинного законодавства.

4. Після реєстрації заяви про погодження Держдепартаментом приймається рішення про видачу або відмову у видачі погодження суб'єкту господарювання протягом 15 робочих днів (додаток 2).

5. Рішення про відмову у видачі погодження приймається, якщо подається неповний, не оформлений належним чином комплект документів, виявлено недостовірність даних у документах, передбачених пунктом 3 цього Порядку.

У рішенні про відмову у видачі погодження зазначаються підстави такої відмови. У разі відмови у видачі погодження робиться позначка у заяві, ставиться підпис суб'єкта господарювання про ознайомлення з обгрунтованою причиною відмови у видачі погодження.

6. Держдепартамент веде реєстр погоджень, виданих суб'єктам господарювання (додаток 3).

7. Документи, прийняті згідно з пунктом 3 цього Порядку, суб'єкту господарювання не повертаються.

8. Дія цього Порядку не поширюється на експорт, імпорт дисків для лазерних систем зчитування, які здійснюються суб'єктом господарювання для власного використання (не з комерційною метою), а також диски для лазерних систем зчитування, які пересилаються суб'єктами господарювання у міжнародних поштових та експрес-відправленнях.

Начальник управління

авторських і суміжних прав Т.М.Давиденко

Додаток 1

>

\

B*

&

\x0152

\x017D

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x7C94n\x1C00 до пункту 3 Порядку погодження видачі

ліцензій на товари, експорт та імпорт

яких підлягає ліцензуванню у 2002 році

Заява

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes