Про затвердження Положення про порядок погодження видачі ліцензій на експорт товарів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2001 року N 1703 (17.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Положення про порядок погодження видачі ліцензій на експорт товарів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2001 року N 1703 (17.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.3
Скачувань: 673
2.2.2. Копія ліцензії Міністерства фінансів України на відповідний вид діяльності з дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням, дорогоцінним камінням органогенного утворення, напівдорогоцінним камінням.

2.2.3. Копія сертифіката про походження товару, виданого відповідною торгово-промисловою палатою.

2.2.4. Копія зовнішньоекономічного договору (контракту) на експорт разом з додатками і специфікаціями до нього, завірена в установленому порядку керівником суб'єкта підприємницької діяльності.

2.2.5. Копія експертного висновку торгово-промислової палати щодо відповідності товару коду УКТ ЗЕД.

2.2.6. Копія експертного висновку Державного гемологічного центру України (на товари з дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння).

2.3. Суб'єкти підприємницької діяльності несуть відповідальність за достовірність наданої інформації, розрахунків і поданих документів.

3. Порядок розгляду Міністерством фінансів України

звернень суб'єктів підприємницької діяльності

для отримання Погодження

3.1. Днем подання звернення разом з комплектом документів, зазначених у пункті 2.2 цього Положення, уважається день його реєстрації в Міністерстві фінансів України.

Термін розгляду звернення становить 15 робочих днів з дня його реєстрації.

3.2. За результатами розгляду поданих документів приймається рішення про надання Погодження ( 1703-2001-п ) або відмову в його наданні.

3.3. У разі надання Погодження ( 1703-2001-п ) заявка на ліцензію підписується заступником Державного секретаря Міністерства фінансів України, завіряється гербовою печаткою і видається заявникові.

Копія погодженої заявки на ліцензію залишається в Міністерстві фінансів України.

3.4. Рішення про відмову в наданні Погодження ( 1703-2001-п ) (у письмовій формі) може бути прийняте в разі подання документів з порушенням вимог, зазначених у пункті 2.2 цього Положення.

Начальник Управління контролю

за обігом дорогоцінних металів і

дорогоцінного каміння В.В.Видолоб

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes