Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України "Про затвердження студентського та учнівського квитків державного зразка" (18.01.2002), Детальна інформація

Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України "Про затвердження студентського та учнівського квитків державного зразка" (18.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.2
Скачувань: 839
Лицьовий бік Зворотний бік

(графічні зображення відсутні)

z

U

o

>*B*

P



\x00B8

\x00BA



\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x06B5\x00AF\x1C00що навчається у вищому навчальному закладі, занесені в централізований банк даних Міністерства освіти і науки України (ІВС "ОСВІТА") та відтворені в пластиковій картці. Персонально-інформаційні дані про студента включають:

а) прізвище, ім'я, по батькові та цифрову фотографію студента;

б) назву навчального закладу, факультету, групи (за наявності незмінної назви груп у навчальному закладі), форми навчання студента;

в) термін дії, серію та номер квитка;

г) індивідуальний штрих-код квитка та додаткову інформацію навчального закладу (на вимогу навчального закладу).

Студентський квиток має титульний (лицьовий) та текстуальний (зворотний) боки. Гама кольорів - жовто-блакитна із світло-блакитними полями для заповнення персонально-інформаційними даними.

Лицьовий бік містить: зображення малого Державного герба України; напис "СТУДЕНТСЬКИЙ КВИТОК" літерами жовтого кольору заввишки 4 мм, розміщений нижче зображення малого Державного герба України на відстані 9 мм; напис "Термін продовження" літерами чорного кольору заввишки 2 мм, розміщений нижче напису "СТУДЕНТСЬКИЙ КВИТОК" на відстані 15 мм.

Зворотний бік уздовж верхнього краю містить верхнє поле для заповнення, де вказано повну назву навчального закладу.

Під верхнім полем зворотного боку вздовж її правого краю розміщена службова зона шириною 12 мм. У нижній частині зони виділено біле поле для занесення індивідуального штрих-коду квитка, у верхній частині зони - поле для заповнення додаткової інформації навчального закладу.

У правому верхньому куті, утвореному службовою зоною та верхнім полем, виділено поле розміром 28 мм х 34 мм, де розміщується фотографія студента.

Зліва від фотографії розташовані поля шириною 18 мм для заповнення інформації про термін дії, серію та номер квитка. Над відповідними полями для заповнення надруковано написи "Виданий", "Дійсний до", "Серія, номер" літерами чорного кольору заввишки 2 мм.

Під ними в напрямку нижнього краю розташовані поля шириною 42 мм для заповнення. Над відповідними полями для заповнення надруковано написи "Прізвище", "Ім'я", "По батькові", "Факультет та форма навчання", "Група" літерами чорного кольору заввишки 2 мм.

Під полями для заповнення вздовж нижнього краю зворотного боку друкуються назва посади, прізвище, ініціали керівника навчального закладу та відтворюється його підпис. Над прізвищем керівника відтворюється печатка навчального закладу.

На лицьовому боці під написом "Термін продовження" при продовженні дії квитка наклеюються нумеровані захисні голографічні елементи, що вказують термін продовження та руйнуються при спробі видалення. Студентський квиток виготовляється із синтетичного матеріалу - тесліну, покривається полімерною плівкою гарячого ламінування.

Начальник департаменту економіки та соціального розвитку П. М. Куліков

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes