Про внесення змін до додатка до Порядку контролю за цільовим використанням сировини, матеріалів, предметів, устаткування та обладнання, що ввозяться в Україну для реалізації інвестиційних проектів, Детальна інформація

Про внесення змін до додатка до Порядку контролю за цільовим використанням сировини, матеріалів, предметів, устаткування та обладнання, що ввозяться в Україну для реалізації інвестиційних проектів
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.7
Скачувань: 798
0056 Про внесення змін до додатка до Порядку контролю за цільовим використанням сировини, матеріалів, предметів, устаткування та обладнання, що ввозяться в Україну для реалізації інвестиційних проектів на територіях пріоритетного розвитку в Донецькій області (24.01.2002)

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З

N 5/7 від 04.01.2002 Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

24 січня 2002 р.

за N 56/6344

Про внесення змін до додатка до Порядку контролю за

цільовим використанням сировини, матеріалів, предметів,

устаткування та обладнання, що ввозяться в Україну

для реалізації інвестиційних проектів на територіях

пріоритетного розвитку в Донецькій області

З метою вдосконалення Звіту про цільове використання сировини, матеріалів, предметів, устаткування та обладнання, звільнених від обкладання ввізним митом, і устаткування та обладнання, звільнених від обкладання податком на додану вартість, Н А К А З У Є М О:

1. Унести зміни до додатка до Порядку контролю за цільовим використанням сировини, матеріалів, предметів, устаткування та обладнання, що ввозяться в Україну для реалізації інвестиційних проектів на територіях пріоритетного розвитку в Донецькій області, затвердженого наказом Державної податкової адміністрації України, Державної митної служби України від 07.04.99 N 188/204 ( z0268-99 ) (зареєстрований у Міністерстві юстиції України 28.04.99 за N 268/3561), виклавши його в новій редакції (додається).

2. Головному управлінню податку на додану вартість Державної податкової адміністрації України забезпечити державну реєстрацію цього наказу в Міністерстві юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Державну податкову адміністрацію України, Державну митну службу України.

Голова Державної податкової

адміністрації України М.Я. Азаров

В.о. Голови Державної

митної служби України О.Б. Єгоров

Додаток

до п.4 Порядку контролю за

цільовим використанням

сировини, матеріалів,

предметів, устаткування та

обладнання, що ввозяться в

Україну для реалізації

інвестиційних проектів на

територіях пріоритетного

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes