Про затвердження Положення про порядок погодження вивезення за межі митної території України дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, їх брухту і відходів як давальницької сировини (28.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Положення про порядок погодження вивезення за межі митної території України дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, їх брухту і відходів як давальницької сировини (28.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.1
Скачувань: 761
0065 Про затвердження Положення про порядок погодження вивезення за межі митної території України дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, їх брухту і відходів як давальницької сировини (28.01.2002)

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

Н А К А З

N 34 від 17.01.2002 Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

28 січня 2002 р.

за N 65/6353

Про затвердження Положення про порядок

погодження вивезення за межі митної

території України дорогоцінних металів,

дорогоцінного каміння, їх брухту і

відходів як давальницької сировини

На виконання Закону України "Про операції з давальницькою сировиною у зовнішньоекономічних відносинах" ( 327/95-ВР ) та з метою здійснення державного контролю за обігом і обліком дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння Н А К А З У Ю:

1. Затвердити Положення про порядок погодження вивезення за межі митної території України дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, їх брухту і відходів як давальницької сировини, що додається.

2. Провадження справ з погодження вивезення дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, їх брухту і відходів як давальницької сировини покласти на Управління контролю за обігом дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння.

3. Управлінню контролю за обігом дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння (Видолоб В.В.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України у встановленому порядку.

4. Контроль за додержанням вимог Положення про порядок погодження вивезення за межі митної території України дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, їх брухту і відходів як давальницької сировини покласти на Управління контролю за обігом дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння (Видолоб В.В.)

Міністр І.О.Юшко

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства фінансів

України

17.01.2002 р. N 34

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

28 січня 2002 р.

за N 65/6353

ПОЛОЖЕННЯ

ПРО ПОРЯДОК ПОГОДЖЕННЯ ВИВЕЗЕННЯ ЗА МЕЖІ МИТНОЇ

ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ДОРОГОЦІННИХ МЕТАЛІВ,

ДОРОГОЦІННОГО КАМІННЯ, ЇХ БРУХТУ І ВІДХОДІВ

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes