Про внесення змін і доповнень до Інструкції про порядок обчислення і справляння плати за користування надрами в цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин (29.01.2002), Детальна інформація

Про внесення змін і доповнень до Інструкції про порядок обчислення і справляння плати за користування надрами в цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин (29.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 8
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 11.8
Скачувань: 715
У рядку 09 "Нараховано плати за даними раніше поданого розрахунку, що уточнюється" проставляється показник рядка 08 загального розрахунку за період, показники якого виправляються.

8. У рядку 10 "Сума плати (недоплати), яка збільшує податкове зобов'язання у зв'язку з виправленням помилки" проставляється різниця значень рядків 08 і 09 нового (уточненого) розрахунку плати, що містить виправлені показники.

9. У рядку 11 "Сума плати, яка зменшує податкове зобов'язання у зв'язку з виправленням помилки" проставляється різниця значень рядків 09 і 08 нового (уточненого) розрахунку плати, що містить виправлені показники.

10. У рядку 12 "Сума штрафу у розмірі 10% від суми недоплати" проставляється показник, який складає 10 відсотків показника за рядком 10 нового (уточненого) розрахунку плати, що містить виправлені показники.

11. У рядку 13 "Зміст помилки" платник стисло вказує причину, яка вплинула на розмір податкового зобов'язання за платою за користування надрами в цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин".

Начальник управління справляння

платежів за користування природними

ресурсами ДПА України Ю.Лапшин

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes