Про затвердження документів, що застосовуються в процесі виконання бюджету (01.02.2002), Детальна інформація

Про затвердження документів, що застосовуються в процесі виконання бюджету (01.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 46
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 35.2
Скачувань: 861
4.5. Розпорядники беруть зобов'язання та приводять їх у відповідність до бюджетних асигнувань, встановлених кошторисами, з урахуванням тимчасового обмеження асигнувань загального фонду державного бюджету.

5. Виконання та звітність

5.1. Виконання розпису здійснюється наростаючим підсумком з початку року.

5.2. Зведення, складання та надання звітності про виконання державного бюджету здійснюються Державним казначейством України:

щодо доходів - ураховуючи розпис доходів, наростаючим підсумком із зазначенням відсотків виконання за рік та додатково по загальному фонду за відповідний період;

щодо фінансування - ураховуючи розпис фінансування, наростаючим підсумком із зазначенням відсотків виконання за рік та додатково по загальному фонду за відповідний період;

щодо видатків - ураховуючи розпис асигнувань, наростаючим підсумком із зазначенням відсотків виконання за рік (за кожним кодом економічної класифікації) та додатково по загальному фонду за відповідний період (за кодами скороченої форми економічної класифікації).

5.3. До 10-го числа місяця, наступного за звітним, Державне казначейство України проводить з Управлінням державного бюджету та бюджетної політики Мінфіну звірку розпису за загальним фондом державного бюджету за звітний період, уточненого з урахуванням унесених змін.

5.4. У звіті про виконання державного бюджету за спеціальним фондом відображаються планові показники, враховані при затвердженні закону про Державний бюджет України, та уточнені планові показники з урахуванням змін, внесених до кошторисів.

Звіт про виконання розпису за спеціальним фондом державного бюджету складається за бюджетними програмами головних розпорядників у розрізі джерел надходжень (плата за послуги, що надаються бюджетними установами; інші джерела власних надходжень бюджетних установ; інші надходження спеціального фонду). При цьому у квартальній та річній звітності власні надходження бюджетних установ розшифровуються за групами та типами згідно з класифікацією доходів бюджету на підставі звітів розпорядників.

Начальник Департаменту

по бюджету А.І.Мярковський

Затверджено

Наказ Міністерства

фінансів України

28.01.2002 N 57

Затверджений у сумі ___________________________

__________________________________________ грн.

(сума літерами і цифрами)

______________________________________________

(посада)

______________________________________________

(підпис) (ініціали і прізвище)

_________________________

(число, місяць, рік) М.П.

Кошторис

на _________ рік

__________________________________________________________________

(код та назва бюджетної установи) __________________________________________________________________

(найменування міста, району, області) вид бюджету _____________________________________________________, код та назва відомчої класифікації видатків головного розпорядника коштів __________________________________________________________, код та назва програмної класифікації видатків державного бюджету _________________________________________________________, (код та назва тимчасової класифікації видатків місцевих бюджетів _________________________________________________________________)

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes