Про утворення Міжвідомчої комісії з координації дій у проведенні податкової, бюджетної та грошово-кредитної політики (29.01.2002), Детальна інформація

Про утворення Міжвідомчої комісії з координації дій у проведенні податкової, бюджетної та грошово-кредитної політики (29.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.1
Скачувань: 722
наук (за згодою)

ДАШКЕВИЧ - керівник групи радників Андрій Вікторович Прем'єр-міністра України

ЗАВАДА - радник Прем'єр-міністра України Олександр Леонідович

МОЗГОВИЙ - Голова Державної комісії з цінних Олег Миколайович паперів та фондового ринку

ОСАУЛЕНКО - Голова Держкомстату Олександр Григорович

ПЕТРАШКО - Голова Державного казначейства Петро Геннадійович

ШЛАПАК - Міністр економіки та з питань Олександр Віталійович європейської інтеграції

ЮШКО - Міністр фінансів Ігор Олегович

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

і Національного банку України

від 29 січня 2002 р. N 103

ПОЛОЖЕННЯ

про Міжвідомчу комісію з координації дій

у проведенні податкової, бюджетної та

грошово-кредитної політики

B*

,

\x017D

e

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x0099Y\x1C00онсультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення координації дій центральних органів виконавчої влади з Національним банком під час формування та проведення податкової, бюджетної та грошово-кредитної політики.

2. У своїй діяльності Комісія керується Конституцією ( 254к/96-ВР ) і законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, нормативно-правовими актами Національного банку, а також цим Положенням.

3. Основними завданнями Комісії є:

підготовка пропозицій щодо забезпечення дотримання прогнозних макропоказників та виконання завдань, передбачених Державною програмою економічного і соціального розвитку України, Прогнозом економічного і соціального розвитку України, Основними засадами грошово-кредитної політики України та Державним бюджетом України на відповідний рік;

координація дій міністерств, інших центральних органів виконавчої влади з Національним банком з питань проведення податкової, бюджетної та грошово-кредитної політики;

внесення Кабінетові Міністрів України та Національному банку пропозицій щодо вжиття конкретних заходів для проведення податкової, бюджетної та грошово-кредитної політики.

4. Комісія з метою виконання покладених на неї завдань має право в установленому порядку утворювати у разі потреби тимчасові групи, експертні комісії, залучати до участі в них учених, фахівців, представників органів виконавчої влади, громадських організацій, українських та іноземних дослідницьких центрів.

5. До складу Комісії за посадою входять Віце-прем'єр-міністр України (відповідно до функціональних повноважень), Голова Національного банку, Міністр фінансів, Міністр економіки та з питань європейської інтеграції, Голова Державної податкової адміністрації, Голова Державного казначейства, Голова Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Голова Фонду державного майна, Голова Держкомстату, а також за згодою відповідальні працівники Адміністрації Президента України, директор Інституту економічного прогнозування Національної академії наук.

Персональний склад Комісії затверджується Кабінетом Міністрів України.

Зміни до персонального складу Комісії вносять співголови Комісії спільним рішенням.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes