Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги (15.02.2002), Детальна інформація

Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги (15.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 16.9
Скачувань: 816
Перереєстрація проекту (програми) провадиться в тому ж порядку, що і реєстрація.

22. Міністерство економіки та з питань європейської інтеграції анулює рішення про державну реєстрацію проекту (програми) у разі:

відмови донорів, виконавців або реципієнтів від його (її) реалізації;

наявності інших підстав, передбачених законодавством.

23. Відомості про державну реєстрацію (перереєстрацію або анулювання рішення про реєстрацію) проектів (програм) міжнародної технічної допомоги подаються Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції щокварталу Держкомстату, Держмитслужбі та Державній податковій адміністрації за формою згідно з додатком 2 до цього Порядку.

Моніторинг проектів (програм)

24. Моніторинг проводиться Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції разом із уповноваженими представниками донора (за згодою) та бенефіціара під час реалізації проекту (програми) (поточний моніторинг) і на заключному етапі реалізації (заключний моніторинг).

25. Для забезпечення поточного моніторингу реципієнт (у випадку, передбаченому пунктом 15 цього Порядку, - бенефіціар) подає до Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції:

один раз на півроку картку піврічного моніторингу проекту (програми), складену за формою згідно з додатком 3 до цього Порядку, завізовану відповідальною особою та підписану керівником реципієнта;

копії протоколів засідань наглядових рад та експертних груп, що утворюються для супроводження діяльності за проектом (програмою), якщо це передбачено проектам (програмою);

щорічний звіт про стан реалізації проекту (програми).

Реципієнт (бенефіціар) сприяє вивченню Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції стану реалізації проекту (програми) на місці.

B*

p

r

t

O

U

\x1C00 26. Для забезпечення заключного моніторингу реципієнт (у випадку, передбаченому пунктом 15 цього Порядку, - бенефіціар) подає до Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції підсумковий звіт про досягнуті результати відповідно до визначених на початку проекту (програми) критеріїв.

27. Неподання реципієнтом (бенефіціаром) до Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції документів, зазначених у підпунктах 25 і 26 цього Порядку, вважається рівнозначним незадовільному впровадженню проекту (програми).

28. Міністерство економіки та з питань європейської інтеграції аналізує результати поточного та заключного моніторингу щодо:

досягнення очікуваних результатів;

впливу результатів реалізації проекту (програми) на розвиток відповідної галузі або регіону.

29. Міністерство економіки та з питань європейської інтеграції готує відповідні висновки, рекомендації та заходи щодо подальшого процесу залучення та використання міжнародної технічної допомоги.

Для цього у Міністерстві можуть утворюватись експертні ради, робочі групи із залученням представників відповідних органів виконавчої влади, незалежних експертів, представників донорів, виконавців і реципієнтів.

Акредитація виконавців (юридичних осіб - нерезидентів)

30. Для акредитації виконавців (юридичних осіб - нерезидентів) до Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції подаються:

лист-звернення від донора щодо акредитації виконавця (юридичної особи - нерезидента), в якому зазначаються його назва, юридична адреса, адреса в Україні, телефон і факс, ім'я, прізвище, посада офіційного представника в Україні, списки українського та іноземного персоналу в Україні;

легалізоване згідно з вимогами законодавства України доручення про надання повноважень представляти виконавця (юридичну особу - нерезидента) в Україні.

31. Усі документи, необхідні для акредитації виконавця (юридичної особи - нерезидента), подаються мовою оригіналів з обов'язковим офіційним перекладом українською мовою.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes