Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 31 серпня 1998 р. N 1352 (15.02.2002), Детальна інформація

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 31 серпня 1998 р. N 1352 (15.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 5.1
Скачувань: 752
6. У пункті 10:

1) в абзаці першому слова "як правило" виключити;

¬

Ae

B*



\x1C00 2) абзац четвертий викласти у такій редакції:

"Державні замовники за результатами виконання завдань (проектів) попереднього року, аналізу стану інформатизації і тенденцій її розвитку у відповідних галузях і регіонах формують пропозиції щодо внесення змін до окремих завдань (проектів) або включення нових на наступний рік. Ці пропозиції та їх техніко-економічне обгрунтування подаються наприкінці I кварталу поточного року на розгляд керівнику Національної програми інформатизації за формами згідно з додатками 1-3 за підписом керівника державного замовника разом з рішенням відповідної науково-технічної ради".

7. У пункті 11 абзац четвертий виключити.

8. Назву і текст розділу 4 викласти у такій редакції:

"4. Відбір окремих завдань (проектів) і виконавців

Національної програми інформатизації

та експертиза

14. Відбір окремих завдань (проектів) на етапі формування Національної програми інформатизації здійснюється на конкурсних засадах із залученням науково-технічної ради Національної програми інформатизації.

Організація конкурсів окремих завдань (проектів) здійснюється Генеральним державним замовником і покладається на керівника Національної програми інформатизації.

Визначення виконавців завдань (проектів) здійснюється державними замовниками відповідно до законодавства.

Звіт про проведення тендерних процедур та копії укладених з виконавцями контрактів (договорів) на виконання робіт державні замовники подають Генеральному державному замовнику.

15. Положення про порядок відбору окремих завдань (проектів) на конкурсних засадах затверджується Генеральним державним замовником.

16. Експертиза окремих завдань (проектів) проводиться згідно із законодавством і організовується їх державними замовниками".

9. У пункті 17:

1) в абзаці першому слова "організовують укладання контрактів (договорів)" замінити словами "укладають контракти (договори)";

2) абзац третій виключити.

10. Пункт 18 виключити.

11. У пункті 25 слово "зведені" замінити словами "за визначеними ним формами".

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes