Про затвердження Порядку розподілу та узгодження обсягів інвестицій, які спрямовуються на будівництво і придбання житла для військовослужбовців та членів їх сімей (15.02.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку розподілу та узгодження обсягів інвестицій, які спрямовуються на будівництво і придбання житла для військовослужбовців та членів їх сімей (15.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 5.9
Скачувань: 869
0171 Про затвердження Порядку розподілу та узгодження обсягів інвестицій, які спрямовуються на будівництво і придбання житла для військовослужбовців та членів їх сімей (15.02.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 15 лютого 2002 р. N 171

Київ

Про затвердження Порядку розподілу та узгодження

обсягів інвестицій, які спрямовуються на

будівництво і придбання житла для

військовослужбовців та

членів їх сімей

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок розподілу та узгодження обсягів інвестицій, які спрямовуються на будівництво і придбання житла для військовослужбовців та членів їх сімей (додається).

2. Установити, що у 2002 році розподіл та узгодження обсягів інвестицій, які спрямовуються на будівництво і придбання житла для військовослужбовців та членів їх сімей, здійснюється у такому порядку:

Міністерство фінансів подає Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції до 20 лютого інформацію щодо обсягів інвестицій у розрахунках доходів державного бюджету, а замовники - пропозиції щодо поквартального розподілу прогнозних обсягів інвестицій на поточний рік між Автономною Республікою Крим, областями, мм. Києвом та Севастополем (далі - регіони);

Міністерство економіки та з питань європейської інтеграції до 28 лютого здійснює аналіз зазначених пропозицій замовників і подає Державній податковій адміністрації та Міністерству фінансів узгоджені із замовниками дані щодо обсягів інвестування будівництва та придбання житла для військовослужбовців і членів їх сімей у розрізі замовників та регіонів в межах урахованих у розрахунках доходів Державного бюджету України на 2002 рік ( 2905-14 );

Державна податкова адміністрація до 7 березня доводить до органів державної податкової служби в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі інформацію щодо обсягів інвестицій, які не можуть бути перевищені платниками податку (інвесторами) та враховуються у зменшення їх податкових зобов'язань із сплати податку на прибуток підприємств;

замовники подають Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції і Міністерству фінансів довідки про обсяги внесених інвестицій відповідно до пункту 6 Порядку, затвердженого цією постановою.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 29

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 15 лютого 2002 р. N 171

ПОРЯДОК

розподілу та узгодження обсягів інвестицій,

які спрямовуються на будівництво і придбання

житла для військовослужбовців та членів їх сімей

1. Цей Порядок визначає механізм розподілу та узгодження замовниками обсягів інвестицій, які спрямовуються на будівництво і придбання житла для військовослужбовців та членів їх сімей і враховуються у зменшення податкових зобов'язань платників податку (інвесторів).

2. Замовники щороку до 1 червня подають Мінекономіки пропозиції щодо обсягів інвестицій, які прогнозуються на наступний рік, з розподілом між Автономною Республікою Крим, областями, мм. Києвом та Севастополем (далі - регіони).

B*

:

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes