Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 травня 1998 р. N 634 (15.02.2002), Детальна інформація

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 травня 1998 р. N 634 (15.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.9
Скачувань: 657
L

\x00BA

1/4

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x6D83G\x1C00уються на фінансування природоохоронних та ресурсозберігаючих заходів, що відповідають основним напрямам державної політики у галузі охорони довкілля, використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки.

5. Кошти Фонду використовуються в межах бюджетних програм, визначених законодавством, згідно з кошторисами доходів і видатків, які затверджуються Міністром екології та природних ресурсів за погодженням з Мінфіном. Переліки природоохоронних заходів у межах бюджетних програм Фонду погоджуються Кабінетом Міністрів України за поданням Мінекоресурсів.

6. Під час формування бюджетних програм, які фінансуються за рахунок коштів Фонду, пріоритет віддається природоохоронним та ресурсозберігаючим заходам, визначеним законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України і спрямованим на запобігання, зменшення та усунення забруднення навколишнього природного середовища.

Включення природоохоронних та ресурсозберігаючих заходів до бюджетних програм здійснюється за критеріями, визначеними Мінекоресурсів за погодженням з Мінфіном і Мінекономіки.

7. До 10 відсотків коштів Фонду може резервуватися для здійснення непередбачених видатків, пов'язаних з природоохоронною діяльністю, що не носять постійного характеру і не могли бути передбачені під час складання проекту Державного бюджету України.

8. Витрати Фонду та касове виконання Державного бюджету України за видатками Фонду провадяться в межах надходження до нього коштів у встановленому законодавством порядку.

9. Забороняється використання коштів Фонду на заходи, не включені до затвердженого Кабінетом Міністрів України переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів.

10. Річний звіт Фонду щороку публікується Мінекоресурсів у засобах масової інформації або видається окремим виданням. Матеріали річного звіту надсилаються Кабінету Міністрів України, а також заінтересованим органам виконавчої влади, громадським організаціям, діяльність яких пов'язана з охороною навколишнього природного середовища.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes