Про затвердження Тимчасового порядку внесення змін до алгоритму оптового ринку електричної енергії та здійснення контролю за його дотриманням (19.02.2002), Детальна інформація

Про затвердження Тимчасового порядку внесення змін до алгоритму оптового ринку електричної енергії та здійснення контролю за його дотриманням (19.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.6
Скачувань: 728
0200 Про затвердження Тимчасового порядку внесення змін до алгоритму оптового ринку електричної енергії та здійснення контролю за його дотриманням (19.02.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 19 лютого 2002 р. N 200

Київ

Про затвердження Тимчасового порядку

внесення змін до алгоритму оптового

ринку електричної енергії та здійснення

контролю за його дотриманням

З метою вдосконалення механізму регулювання взаємовідносин учасників оптового ринку електричної енергії, забезпечення прозорості проведення розрахунків між ними Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Тимчасовий порядок внесення змін до алгоритму оптового ринку електричної енергії та здійснення контролю за його дотриманням (додається).

2. Установити, що Тимчасовий порядок, затверджений цією постановою, діє до законодавчого врегулювання платіжно-розрахункових відносин на оптовому ринку електричної енергії.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 37

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 19 лютого 2002 р. N 200

ТИМЧАСОВИЙ ПОРЯДОК

внесення змін до алгоритму оптового

ринку електричної енергії та здійснення

контролю за його дотриманням

1. Зміни до алгоритму оптового ринку електричної енергії (далі - алгоритм) вносяться за рішенням НКРЕ:

за ініціативою НКРЕ;

у разі прийняття рішення про визнання ситуації, що склалася на оптовому ринку електричної енергії, надзвичайною чи за рішенням ради оптового ринку електричної енергії згідно з договором між учасниками оптового ринку електричної енергії (далі - договір);

j

O

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x5F95]\x1C00 згідно з рішеннями Кабінету Міністрів України за пропозиціями центральних та місцевих органів виконавчої влади.

Рада оптового ринку електричної енергії, центральні та місцеві органи виконавчої влади зобов'язані надавати прогноз фінансових наслідків для сторін договору, за рахунок яких передбачається перерозподіл коштів, отриманих як плата за закуплену на оптовому ринку електричну енергію, та інформацію про механізм і терміни їх повернення. У разі відсутності зазначених прогнозу та інформації пропозиції не розглядаються.

2. Рішення НКРЕ про внесення змін до алгоритму підлягає опублікуванню в офіційному друкованому органі Кабінету Міністрів України.

3. Перед прийняттям рішення про внесення змін до алгоритму НКРЕ забезпечує проведення експертизи з метою визначення можливих наслідків та економічної доцільності цих змін.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes