Про вдосконалення механізму відшкодування бюджетної заборгованості з податку на додану вартість за операціями з експорту продукції (01.03.2002), Детальна інформація

Про вдосконалення механізму відшкодування бюджетної заборгованості з податку на додану вартість за операціями з експорту продукції (01.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.6
Скачувань: 1331
0243 Про вдосконалення механізму відшкодування бюджетної заборгованості з податку на додану вартість за операціями з експорту продукції (01.03.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 1 березня 2002 р. N 243

Київ

Про вдосконалення механізму відшкодування

бюджетної заборгованості з податку

на додану вартість за операціями

з експорту продукції

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

B*

Z

3/4

фактичне вивезення експортованих товарів за межі митної території України, який засвідчується підписом відповідальної посадової особи і гербовою печаткою митного органу.

Такий напис вчиняється митним органом, що здійснював митне оформлення експорту товарів, виключно після одержання з митного органу, розташованого на митному кордоні України, через який здійснювалося вивезення товарів, офіційного повідомлення про фактичне вивезення товарів за межі митної території України у повному обсязі.

2. Державній митній службі, Державній податковій адміністрації у місячний термін затвердити порядок підтвердження відомостей про фактичне вивезення товарів за межі митної території України.

Прем'єр-міністр України А. КІНАХ

Інд. 34

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes