Про державне замовлення на закупівлю товарів, виконання робіт, надання послуг для державних потреб на 2002 рік (06.03.2002), Детальна інформація

Про державне замовлення на закупівлю товарів, виконання робіт, надання послуг для державних потреб на 2002 рік (06.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 41
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 78.4
Скачувань: 771
0261 Про державне замовлення на закупівлю товарів, виконання робіт, надання послуг для державних потреб на 2002 рік (06.03.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 6 березня 2002 р. N 261

Київ

Про державне замовлення на закупівлю

товарів, виконання робіт, надання послуг

для державних потреб на 2002 рік

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити обсяги державного замовлення на закупівлю товарів, виконання робіт, надання послуг для державних потреб та перелік державних замовників на 2002 рік, що додаються.

2. Установити, що погашення заборгованості за виконане у минулі роки державне замовлення здійснюється державними замовниками за рахунок бюджетних асигнувань, визначених відповідними бюджетними програмами на 2002 рік.

Державним замовникам у двомісячний термін внести Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції пропозиції щодо уточнення показників державного замовлення на 2002 рік з урахуванням обсягів погашення заборгованості за виконане у минулі роки державне замовлення.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 18

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 6 березня 2002 р. N 261

ОБСЯГИ

ДЕРЖАВНОГО ЗАМОВЛЕННЯ

НА ЗАКУПІВЛЮ ТОВАРІВ, ВИКОНАННЯ РОБІТ, НАДАННЯ ПОСЛУГ

ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ ПОТРЕБ НА 2002 РІК

ПЕРЕЛІК

державних замовників на 2002 рік

Державне управління справами Управління справами Верховної Ради України Господарське управління Секретаріату Кабінету Міністрів України Верховний Суд України Вищий господарський суд Генеральна прокуратура МВС Мінпаливенерго Мінекономіки Держбуд Держстандарт Держкоменергозбереження МЗС Держкомінформ Мінкультури Міноборони МОН МОЗ Мінекоресурсів Мінпраці Мінпромполітики Мінагрополітики Держкомстат Мінтранс МНС Мінфін Мін'юст Державний комітет з питань фізичної культури і спорту Держмитслужба Держкомкордон Держкомзв'язку Головдержслужба Державна податкова адміністрація Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку НКАУ СБУ Національна академія наук Київський національний університет імені Тараса Шевченка Українська академія аграрних наук

ЗВЕДЕНА СУМА КОШТІВ,

передбачених у державному бюджеті на фінансування

державного замовлення в 2001 році у

розрізі замовників

(тис. гривень)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes