Про поховання генерального директора Державної компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт", колишнього Міністра машинобудування, Детальна інформація

Про поховання генерального директора Державної компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт", колишнього Міністра машинобудування
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.8
Скачувань: 607
0265 Про поховання генерального директора Державної компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт", колишнього Міністра машинобудування, військово-промислового комплексу і конверсії Малєва В.І. (07.03.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 7 березня 2002 р. N 265

Київ

Про поховання генерального директора Державної

компанії з експорту та імпорту продукції і

послуг військового та спеціального призначення

"Укрспецекспорт", колишнього Міністра

машинобудування, військово-промислового

комплексу і конверсії Малєва В.І.

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Поховати генерального директора Державної компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт", колишнього Міністра машинобудування, військовопромислового комплексу і конверсії Малєва В.І. на Байковому кладовищі.

>*B*

(

p

r

ae

,



u

ue

th

а О.О., Коренкова В.П., Шуляка П.І., Гуреєва В.М., Шатковського П.М., Россади Ю.І.

3. Витрати, пов'язані з похованням Малєва В.І., в сумі до 8 тис. гривень здійснити за рахунок держави.

4. Київській міській державній адміністрації спорудити на могилі Малєва В.І. надгробок вартістю до 7 тис. гривень.

5. Міністерству фінансів профінансувати зазначені в пунктах 3-4 цієї постанови витрати Державної компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт" за рахунок коштів резервного фонду бюджету, передбачених Законом України "Про Державний бюджет України на 2002 рік" ( 2905-14 ).

6. Державній компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт" подати до кінця 2002 року Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції і Міністерству фінансів звіт про використання коштів, виділених відповідно до цієї постанови.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 21

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes