Про затвердження Порядку погодження і видачі дозволів на провадження діяльності, пов'язаної із штучними змінами стану атмосфери та атмосферних явищ у господарських цілях (13.03.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку погодження і видачі дозволів на провадження діяльності, пов'язаної із штучними змінами стану атмосфери та атмосферних явищ у господарських цілях (13.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 5.8
Скачувань: 748
0301 Про затвердження Порядку погодження і видачі дозволів на провадження діяльності, пов'язаної із штучними змінами стану атмосфери та атмосферних явищ у господарських цілях (13.03.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 13 березня 2002 р. N 301

Київ

Про затвердження Порядку погодження і

видачі дозволів на провадження діяльності,

пов'язаної із штучними змінами стану атмосфери

та атмосферних явищ у господарських цілях

Відповідно до статті 16 Закону України "Про охорону атмосферного повітря" ( 2707-12 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок погодження і видачі дозволів на провадження діяльності, пов'язаної із штучними змінами стану атмосфери та атмосферних явищ у господарських цілях (додається).

2. Міністерству екології та природних ресурсів за погодженням з Міністерством охорони здоров'я до кінця 2002 р. розробити і затвердити Інструкцію про загальні вимоги до оформлення документів на провадження діяльності, пов'язаної із штучними змінами стану атмосфери та атмосферних явищ у господарських цілях.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 33

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 13 березня 2002 р. N 301

ПОРЯДОК

погодження і видачі дозволів на провадження

діяльності, пов'язаної із штучними змінами стану

атмосфери та атмосферних явищ у господарських цілях

1. Цей Порядок встановлює єдиний механізм погодження, видачі та анулювання дозволів на провадження діяльності, пов'язаної із штучними змінами стану атмосфери та атмосферних явищ у господарських цілях (далі - дозвіл).

Дозвіл - це офіційний документ, який дає право підприємствам, установам, організаціям та громадянам - суб'єктам підприємницької діяльності (далі - суб'єкт господарювання) провадити діяльність, пов'язану із штучними змінами стану атмосфери та атмосферних явищ.

2. Дозвіл видається Мінекоресурсів за наявності позитивного висновку МОЗ, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласної, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій та органів місцевого самоврядування.

Дозвіл видається безоплатно терміном на один рік.

3. Суб'єкт господарювання подає до Мінекоресурсів, МОЗ, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласної, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій, органів місцевого самоврядування, на території яких планується провадження діяльності, пов'язаної із штучними змінами стану атмосфери та атмосферних явищ у господарських цілях:

заяву;

засвідчену копію довідки про включення суб'єкта господарювання до ЄДРПОУ;

нотаріально засвідчений витяг із статуту, який підтверджує вид діяльності, пов'язаної із штучними змінами стану атмосфери та атмосферних явищ у господарських цілях;

засвідчені копії документів, що підтверджують рівень освіти і кваліфікації, необхідний для провадження діяльності, пов'язаної із штучними змінами стану атмосфери та атмосферних явищ у господарських цілях;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes