Про затвердження Порядку розроблення та затвердження нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах та впливу фізичних факторів пересувних джерел забруднення атмосферного повітря, Детальна інформація

Про затвердження Порядку розроблення та затвердження нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах та впливу фізичних факторів пересувних джерел забруднення атмосферного повітря
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.5
Скачувань: 704
0303 Про затвердження Порядку розроблення та затвердження нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах та впливу фізичних факторів пересувних джерел забруднення атмосферного повітря (13.03.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 13 березня 2002 р. N 303

Київ

Про затвердження Порядку розроблення

та затвердження нормативів вмісту

забруднюючих речовин у відпрацьованих

газах та впливу фізичних факторів

пересувних джерел забруднення

атмосферного повітря

Відповідно до статті 5 Закону України "Про охорону атмосферного повітря" ( 2707-12 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок розроблення та затвердження нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах та впливу фізичних факторів пересувних джерел забруднення атмосферного повітря (додається).

2. Міністерству екології та природних ресурсів разом з Міністерством охорони здоров'я, Міністерством промислової політики, Міністерством транспорту і Державним комітетом стандартизації, метрології та сертифікації затвердити до 1 січня 2003 р. Інструкцію про загальні вимоги до розроблення нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах та впливу фізичних факторів пересувних джерел забруднення атмосферного повітря.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 33

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 13 березня 2002 р. N 303

ПОРЯДОК

розроблення та затвердження нормативів

вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих

газах та впливу фізичних факторів

пересувних джерел забруднення

атмосферного повітря

B*

n

O

V

X

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes