Про виділення коштів на реставрацію та забезпечення збереження пам'ятки XII ст. Чудотворної ікони "Богоматір Холмська" у Волинському краєзнавчому музеї (25.03.2002), Детальна інформація

Про виділення коштів на реставрацію та забезпечення збереження пам'ятки XII ст. Чудотворної ікони "Богоматір Холмська" у Волинському краєзнавчому музеї (25.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.3
Скачувань: 1080
0363 Про виділення коштів на реставрацію та забезпечення збереження пам'ятки XII ст. Чудотворної ікони "Богоматір Холмська" у Волинському краєзнавчому музеї (25.03.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 25 березня 2002 р. N 363

Київ

Про виділення коштів на реставрацію та

забезпечення збереження пам'ятки XII ст.

Чудотворної ікони "Богоматір Холмська" у

Волинському краєзнавчому музеї

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Виділити Волинській обласній державній адміністрації 115 тис. гривень для проведення невідкладних робіт з дослідження, консервації, реставрації та збереження ікони XII ст. "Богоматір Холмська" у Волинському краєзнавчому музеї.

Міністерству фінансів здійснити у 2002 році зазначені витрати за рахунок резервного фонду бюджету ( 2905-14 ).

B*

\x02C6

o

2. Міністерству культури і мистецтв разом з Волинською обласною державною адміністрацією забезпечити виконання науково-дослідних та консерваційно-реставраційних робіт ікони в Національному науководослідному реставраційному центрі згідно із законодавством.

3. Волинській обласній державній адміністрації подати Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції, Міністерству фінансів і Державному комітетові будівництва, архітектури та житлової політики звіт про використання коштів, виділених відповідно до цієї постанови.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

#нд. 28

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes