Про затвердження Державної програми "Онкологія" на 2002-2006 роки (29.03.2002), Детальна інформація

Про затвердження Державної програми "Онкологія" на 2002-2006 роки (29.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 9
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 14.5
Скачувань: 816
Республіки Крим, обласні,

Київська та Севастопольська

міські держадміністрації.

2002-2004 роки.

Наукове забезпечення Програми

Визначити пріоритетні напрями науково-дослідних робіт з епідеміології раку, етіології, патогенезу та вивчення основних факторів ризику виникнення злоякісних новоутворень, розроблення науково об|рунтованих заходів щодо вторинної та третинної профілактики, ранньої діагностики і лікування онкологічних хворих.

Академія медичних наук,

Національна академія наук,

МОЗ.

2002-2003 роки.

Розробити довготермінові прогнози поширеності злоякісних новоутворень в Україні на основі популяційного моніторингу рівня онкологічної захворюваності та смертності населення.

МОЗ,

Академія медичних наук.

2002-2006 роки.

Визначити напрями створення поряд з патологоанатомічною службою цитологічної служби діагностики злоякісних новоутворень.

Академія медичних наук,

МОЗ.

2002-2005 роки.

Розробити з урахуванням досягнень світової онкологічної науки ефективні методи та засоби своєчасної діагностики онкопатології, загальнодоступні для впровадження в лікувально-профілактичних закладах.

Академія медичних наук,

МОЗ.

2002-2006 роки.

Удосконалити організаційні форми, методи та медичні технології лікування хворих на онкопатологію і розробити нові з урахуванням досягнень світової онкологічної науки, що дадуть змогу зменшити кількість хворих, які стають інвалідами, і забезпечити їх медичну та соціально-трудову реабілітацію.

Академія медичних наук,

Національна академія наук,

МОЗ.

2002-2006 роки.

Розробити і впровадити методи біотерапії онкологічних хворих (імунотерапія, гемостимуляція, гормонотерапія, протиметастатична, антиоксидантна тощо) з метою впливу на компоненти протипухлинної системи, блокування різних етапів розвитку пухлини та запобігання виникненню рецидивів та метастазів.

Академія медичних наук,

Національна академія наук,

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes