Про затвердження форм державного акта на право власності на земельну ділянку та державного акта на право постійного користування земельною ділянкою (02.04.2002), Детальна інформація

Про затвердження форм державного акта на право власності на земельну ділянку та державного акта на право постійного користування земельною ділянкою (02.04.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 6.7
Скачувань: 720
0449 Про затвердження форм державного акта на право власності на земельну ділянку та державного акта на право постійного користування земельною ділянкою (02.04.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 2 квітня 2002 р. N 449

Київ

Про затвердження форм державного акта на

право власності на земельну ділянку та

державного акта на право постійного

користування земельною ділянкою

Відповідно до статті 126 Земельного кодексу України ( 2768-14 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити форми державного акта на право власності на земельну ділянку та державного акта на право постійного користування земельною ділянкою, що додаються.

Державному комітету по земельних ресурсах забезпечити виготовлення та зберігання бланків державного акта на право власності на земельну ділянку та державного акта на право постійного користування земельною ділянкою.

2. Встановити, що раніше видані державні акти на право приватної власності на землю, державні акти на право власності на землю та державні акти на право постійного користування землею залишаються чинними і підлягають заміні у разі добровільного звернення громадян або юридичних осіб.

3. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 24 березня 1999 р. N 440 ( 440-99-п ) "Про порядок подання заяви (клопотання) про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення та форму державного акта на право власності на землю" (Офіційний вісник України, 1999 р., N 12, ст. 479) в частині затвердження форми державного акта на право власності на землю.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 22

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 2 квітня 2002 р. N 449

Зразок

Державний Герб України

ДЕРЖАВНИЙ АКТ

на право власності на земельну ділянку

Серія _______ N ______

Державний акт на право власності на земельну ділянку видано __________________________________________________________________

(прізвище, ім'я, по батькові громадянина України, __________________________________________________________________

іноземного громадянина, особи без громадянства, __________________________________________________________________

уповноваженої особи від співвласників земельної ділянки _________________________________________________________________,

або назва юридичної особи) який(яка) проживає (знаходиться) _________________________________

(адреса - місце проживання, __________________________________________________________________

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes