Про затвердження Порядку погашення кредиторської заборгованості Міністерства оборони за отримані військове майно, товари, продукцію, виконані роботи, надані послуги, Детальна інформація

Про затвердження Порядку погашення кредиторської заборгованості Міністерства оборони за отримані військове майно, товари, продукцію, виконані роботи, надані послуги
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 5.5
Скачувань: 711
Oe

O

a

>

®

\x1C00 оборони за отримані військове майно, товари, продукцію,

виконані роботи, надані послуги і заборгованості

Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України"

перед Міністерством оборони, які утворилися на

1 січня 2002 року

1. Цей Порядок визначає механізм розрахунків з погашення кредиторської заборгованості Міноборони за отримані військове майно, товари, продукцію, виконані роботи, надані послуги і заборгованості НАК "Нафтогаз України" перед Міноборони, які утворилися на 1 січня 2002 року.

2. Учасниками розрахунків згідно з цим Порядком є:

Держказначейство;

Міноборони;

НАК "Нафтогаз України" (та її підприємства);

Державне підприємство "Енергоринок";

кредитори Міноборони - суб'єкти господарювання, що безпосередньо постачають військове майно, товари, продукцію, виконують роботи, надають послуги і є безпосередніми споживачами енергоносіїв (електроенергії, газу, теплової енергії) або отримувачами послуг з водопостачання і водовідведення та мають заборгованість перед НАК "Нафтогаз України", енерго- і теплопостачальними компаніями, підприємствами і організаціями водопостачання і водовідведення на 1 січня 2002 року;

дебітори НАК "Нафтогаз України" - енерго- і теплопостачальні компанії, підприємства і організації водопостачання і водовідведення, генеруючі компанії та інші підприємства і організації, які мають заборгованість перед НАК "Нафтогаз України" та її підприємствами за спожитий природний газ на 1 січня 2002 р. (крім споживачів, які мають дебіторську заборгованість перед НАК "Нафтогаз України" за спожитий газ туркменського походження).

3. Розрахунки згідно з цим Порядком проводяться за згодою їх учасників на підставі актів звіряння заборгованості та спільних протокольних рішень, підписаних усіма учасниками цих розрахунків, шляхом залучення тимчасово вільних коштів державного бюджету. Для всіх учасників розрахунків, що проводяться згідно з цим Порядком, у Держказначействі відкриваються відповідні рахунки.

4. Учасники розрахунків, які є безпосередніми споживачами енергоносіїв (електроенергії, газу, теплової енергії) розраховуються з енерго-, газо- і теплопостачальними компаніями за передачу (транспортування) та постачання енергоносіїв.

5. Обсяги фактично проведених розрахунків відображаються в обліку державного бюджету у доходах та видатках спеціального фонду як надходження коштів від реалізації надлишкового озброєння, військової і спеціальної техніки, іншого майна Збройних Сил та утворених відповідно до законів України військових формувань, а також як видатки на потреби Збройних Сил.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes