Про підсумки Всеукраїнського конкурсу на звання "Кращий роботодавець року" за 2001 рік та заходи щодо подальшого підвищення його ефективності (04.04.2002), Детальна інформація

Про підсумки Всеукраїнського конкурсу на звання "Кращий роботодавець року" за 2001 рік та заходи щодо подальшого підвищення його ефективності (04.04.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 5
Скачувань: 709
Переможці конкурсу визначаються за номінаціями серед підприємств з середньообліковою чисельністю працівників: до 20 осіб; від 21 до 100 осіб; від 101 до 500 осіб; від 501 до 1000 осіб; від 1001 до 5000 осіб; понад 5000 осіб.

Незалежно від середньооблікової чисельності працівників переможці конкурсу визначаються за номінаціями "Кращий молодий роботодавець року", "Кращий роботодавець року з організації безпечного ведення робіт";

пункт 7 доповнити:

після слів "цінними подарунками" словами "грошовими винагородами";

абзацом такого змісту:

"За рішенням організаційного комітету можуть запроваджуватися спеціальні нагороди за досягнення підприємств - переможців в окремих напрямах діяльності, що впливають на поліпшення соціальної сфери".

2. У пункті 4 Положення про організаційний комітет з проведення Всеукраїнського конкурсу на звання "Кращий роботодавець року", затвердженому зазначеною постановою:

абзац восьмий доповнити словами "на загальнодержавному рівні";

доповнити пункт абзацом такого змісту:

"приймає рішення про встановлення нагород за окремими номінаціями, забезпечує їх своєчасне виготовлення".

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes