Про затвердження Правил визначення вартості робіт з підтвердження відповідності у законодавчо регульованій сфері (11.04.2002), Детальна інформація

Про затвердження Правил визначення вартості робіт з підтвердження відповідності у законодавчо регульованій сфері (11.04.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 7
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 8.8
Скачувань: 910
6. Граничні нормативи трудомісткості робіт з підтвердження відповідності послуг, що проводяться уповноваженим органом із сертифікації, наведено в додатку 2.

7. У разі потреби уповноважені органи із сертифікації надають заявнику в межах своєї компетенції консультаційні послуги, які оплачуються з розрахунку: 1 година - не більше одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян.

8. Граничні нормативи сумарної трудомісткості робіт із сертифікації системи якості, що проводяться уповноваженим органом із сертифікації, наведено в додатку 3.

Групи складності продукції наведено в додатку 4.

Для визначення граничних нормативів трудомісткості робіт із сертифікації систем якості продукції другої та третьої груп складності до граничних нормативів, зазначених у додатку 3, застосовуються відповідно коефіцієнти 1,5 та 2.

9. Граничні нормативи оплати робіт з підтвердження відповідності продукції, що ввозиться в Україну, наведено в додатку 5.

10. Оплата за видачу сертифіката відповідності (свідоцтва про визначення відповідності), додатків до нього та/або його копій встановлюється у розмірі: 0,1 х Дmіn х М (Дmіn - неоподатковуваний мінімум доходів громадян, М- число копій сертифіката відповідності). Окремо оплачується вартість бланків.

Додаток 1

до Правил визначення вартості робіт

з підтвердження відповідності у

законодавчо регульованій сфері

ГРАНИЧНІ НОРМАТИВИ

трудомісткості робіт з підтвердження

відповідності конкретних видів продукції

------------------------------------------------------------------

Найменування робіт | Граничний норматив

| трудомісткості, людино-день

------------------------------------------------------------------ Прийняття рішення за заявкою, у тому числі визначення схеми проведення робіт з оцінки відповідності:

приймання, вхідний контроль та 0,4

реєстрація заявки

розгляд документів, що додаються 1,5

до заявки

попереднє ознайомлення із станом 2

виробництва продукції

визначення схеми проведення робіт 0,4

з оцінки відповідності

визначення організацій - 1

співвиконавців робіт

підготовка рішення щодо заявки 1

відбір зразків продукції, їх

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes