Про затвердження Положення про Державний департамент пожежної безпеки (11.04.2002), Детальна інформація

Про затвердження Положення про Державний департамент пожежної безпеки (11.04.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 9.5
Скачувань: 819
Перший заступник начальника Держпожбезпеки є одночасно першим заступником Головного державного інспектора України з пожежного нагляду. Заступники начальника Держпожбезпеки є одночасно заступниками Головного державного інспектора України з пожежного нагляду. Начальники структурних підрозділів Держпожбезпеки, їх заступники є одночасно старшими державними інспекторами з пожежного нагляду, інші посадові особи Держпожбезпеки - державними інспекторами з пожежного нагляду.

Розподіл обов'язків між заступниками здійснює начальник Держпожбезпеки.

10. Для погодженого вирішення питань, що належать до компетенції Держпожбезпеки, обговорення найважливіших напрямів діяльності Департаменту утворюється колегія у складі начальника (голова колегії), його заступників за посадою та керівників структурних підрозділів Держпожбезпеки.

Персональний склад колегії затверджується Міністром внутрішніх справ за поданням начальника Держпожбезпеки.

Рішення колегії проводяться в життя наказами начальника Держпожбезпеки.

11. За рішенням Державного секретаря МВС при Держпожбезпеки може утворюватися консультативна науково-технічна рада, а також інші дорадчі органи.

Склад зазначених рад та органів, положення про них затверджує начальник Держпожбезпеки.

12. Граничну чисельність осіб рядового і начальницького складу та працівників Держпожбезпеки за поданням його начальника, за погодженням з Міністром внутрішніх справ, затверджує Державний секретар МВС.

Структуру Держпожбезпеки затверджує його начальник за погодженням з Державним секретарем МВС.

13. Грошове, медичне та пенсійне забезпечення рядового і начальницького складу, оплата праці працівників Департаменту здійснюється у порядку та на умовах, передбачених законодавством для начальницького і рядового складу та працівників органів внутрішніх справ.

14. Держпожбезпеки утримується за рахунок державного бюджету в межах коштів, передбачених на утримання МВС.

15. Штатний розпис, кошторис Держпожбезпеки затверджує його начальник за погодженням з Державним секретарем МВС та Мінфіном.

16. Держпожбезпеки є юридичною особою, має самостійний баланс, реєстраційні рахунки в Державному казначействі, печатку із зображенням Державного Герба України і своїм найменуванням.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes