Про затвердження Порядку залучення військ Цивільної оборони до виконання завдань, передбачених законами України (11.04.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку залучення військ Цивільної оборони до виконання завдань, передбачених законами України (11.04.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.6
Скачувань: 769
\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x4E2BA\x1800ального, місцевого чи об'єктового рівня, проведеного в МНС, або звернень керівників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій до МНС у разі виникнення надзвичайної ситуації на окремій території чи об'єкті або необхідності здійснення заходів, спрямованих на запобігання надзвичайній ситуації.

3. Міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи приймає рішення про залучення військ Цивільної оборони до виконання поставлених завдань та їх матеріально-технічне забезпечення.

4. Організація реалізації рішення про залучення військ Цивільної оборони до виконання поставлених завдань здійснюється безпосередньо командувачем військ Цивільної оборони України.

5. В усіх випадках залучення військ Цивільної оборони до виконання поставлених завдань командири військових частин отримують відповідні розпорядження в установленому порядку. Організація виконання поставлених завдань та його контроль здійснюються управлінням командування військами Цивільної оборони з постійним інформування про їх хід Міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

6. Процедура залучення військ Цивільної оборони до участі у виконанні завдань разом з іншими військовими формуваннями та порядок їх взаємодії визначається спільними наказами МНС та відповідних центральних органів виконавчої влади.

7. Війська Цивільної оборони можуть залучатися на договірних засадах згідно із законодавством до виконання робіт, пов'язаних із забезпеченням запобігання надзвичайним ситуаціям техногенного та природного характеру або пом'якшення їх можливих наслідків.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes