Про затвердження переліку об'єктів, що фінансуються за рахунок державних капітальних вкладень, виділених на реалізацію Чорнобильської будівельної програми у 2002 році (16.04.2002), Детальна інформація

Про затвердження переліку об'єктів, що фінансуються за рахунок державних капітальних вкладень, виділених на реалізацію Чорнобильської будівельної програми у 2002 році (16.04.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 7
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 13.8
Скачувань: 849
0539 Про затвердження переліку об'єктів, що фінансуються за рахунок державних капітальних вкладень, виділених на реалізацію Чорнобильської будівельної програми у 2002 році (16.04.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 16 квітня 2002 р. N 539

Київ

Про затвердження переліку об'єктів,

що фінансуються за рахунок державних

капітальних вкладень, виділених на

реалізацію Чорнобильської будівельної

програми у 2002 році

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити перелік об'єктів, що фінансуються за рахунок державних капітальних вкладень, виділених на реалізацію Чорнобильської будівельної програми у 2002 році (додається).

2. Міністерству з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи довести показники фінансування об'єктів, зазначених у пункті 1 цієї постанови, до відповідних центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій - розпорядників коштів державного бюджету.

Розпорядникам коштів державного бюджету:

довести зазначені показники до відповідних установ і організацій;

забезпечити залучення для фінансування об'єктів з високим рівнем будівельної готовності коштів бюджетів усіх рівнів та з інших джерел, не заборонених законодавством;

інформувати щомісяця до 10 числа наступного періоду Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи про стан використання державних капітальних вкладень, виділених на реалізацію Чорнобильської будівельної програми, за об'єктами, що споруджуються за їх рахунок.

3. Державному казначейству інформувати щомісяця до 10 числа наступного періоду Кабінет Міністрів України і Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи про стан фінансування об'єктів, що споруджуються за рахунок державних капітальних вкладень, виділених на реалізацію Чорнобильської будівельної програми.

4. Міністерству з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи:

інформувати щомісяця до 15 числа наступного періоду Кабінет Міністрів України про стан використання державних капітальних вкладень, виділених на реалізацію Чорнобильської будівельної програми, за об'єктами, що споруджуються за їх рахунок;

за погодженням з Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції і Міністерством фінансів за результатами виконання Чорнобильської будівельної програми у першому півріччі 2002 р. внести відповідні пропозиції Кабінетові Міністрів України у порядку, встановленому законодавством.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 33

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 16 квітня 2002 р. N 539

ПЕРЕЛІК

об'єктів, що фінансуються за рахунок

державних капітальних вкладень на

реалізацію Чорнобильської будівельної

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes