Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру документів страхового фонду документації (16.05.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру документів страхового фонду документації (16.05.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.8
Скачувань: 719
a

a

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x1F5C\x00B4\x1400кументи страхового фонду документації вносяться до Реєстру на підставі щоквартальних відомостей баз зберігання страхового фонду документації про прийняття документів страхового фонду документації на довготермінове зберігання.

4. Кожному документу страхового фонду документації, який вноситься до Реєстру, надається реєстраційний номер.

5. За письмовими запитами центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та юридичних осіб - постачальників документації Державний департамент страхового фонду документації безоплатно надає їм інформацію про наявність документів у страховому фонді документації.

6. Документи страхового фонду документації виключаються з Реєстру на підставі спільного рішення юридичних осіб - постачальників документації та Державного департаменту страхового фонду документації.

7. Роботи з ведення Реєстру фінансуються за рахунок коштів державного бюджету, передбачених на утримання МНС.

8. Реєстр ведеться відповідно до законодавства про державну та іншу передбачену законом таємницю і технічний захист інформації.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes