Про затвердження Порядку використання коштів від сплати підприємствами гірничо-металургійного комплексу частини податку на прибуток (17.05.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку використання коштів від сплати підприємствами гірничо-металургійного комплексу частини податку на прибуток (17.05.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 2
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.3
Скачувань: 723
заходів з проведення реструктуризації підприємства та виведення з експлуатації надлишкових і неефективних потужностей, затверджених керівником підприємства та погоджених з Мінпромполітики;

погодженого з Мінпромполітики інвестиційного проекту.

5. Кошти, спрямовані на реалізацію інвестиційних проектів і заходів з проведення реструктуризації та виведення з експлуатації надлишкових і неефективних потужностей, підприємства відображають у бухгалтерському обліку як цільові і не включають до складу валових витрат.

6. Підприємства надають щокварталу у першій декаді місяця, що настає за звітним періодом, Мінпромполітики звіт про використання коштів, зарахованих на рахунки за балансовим рахунком 3712 "Рахунки інших клієнтів Державного казначейства", за формою, що встановлюється Міністерством.

Мінпромполітики інформує щокварталу Кабінет Міністрів України про стан використання залучених підприємствами коштів.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes