Стан досліджень з проблеми канцерогенної діїпотенцій потенційно токсичних речровин, Детальна інформація

Стан досліджень з проблеми канцерогенної діїпотенцій потенційно токсичних речровин
Тип документу: Курсова
Сторінок: 31
Предмет: Екологія
Автор: фелікс
Розмір: 104
Скачувань: 1159
Загальні положення цього Нормативу включають наступні пункти:

Державний гігієнічний норматив “Перелік речовин, продуктів, виробничих процесів, побутових та природних факторів, канцерогенних для людини” включає перелік основних хімічних сполук та факторів (хімічної, біологічної, фізичної природи), які здатні викликати у людини утворення злоякісних та доброякісних пухлин.

Канцерогенна небезпека конкретних речовин чи факторів пов’язана з умовами дії, такими як рівень, тривалість дії та шлях впливу на людину, наявність супутних сполук тощо, які спроможні модифікувати їх біологічний ефект.

Дотримання Нормативу повинно забезпечити попередження несприятливого впливу цих сполук, процесів і факторів на здоров’я населення.

Цей Норматив призначено для органів та установ державного і відомчого нагляду, охорони здоров’я, охорони навколишнього середовища, проектних та конструкторських організацій, адміністрації та відділів техніки безпеки підприємств, профспілкових та інших державних та громадських організацій незалежно від форм власності.

Даний Норматив повинен використовуватись при організації і проведенні заходів щодо профілактики злоякісних новоутворень, атестації робочих місць, санітарно-гігієнічної паспортизації виробництв, що застосовують або виробляють канцерогенні сполуки та продукти, а також при експертизі професійно обумовленого онкологічного захворювання, при проведенні державної санітарно-гігієнічної експертизи нормативних документів на продукцію, що виробляється чи ввозиться з-за кордону.



^„

"

$

&

2

4

6

B

\x0F00\xBC84\x1202\xE064\x0101\x3100$\x845E\x02BC





O

kdAe

!

!

 

!

!

 

kd*

kdV

!

\x2403\x1103\x5384\x1203\xE064\x0101\x6000\x5384\x6103\x0324

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes