Про перелік, обсяги і порядок ввезення товарів, що використовуються для будівництва та виробничої діяльності підприємств з виробництва автомобілів, Детальна інформація

Про перелік, обсяги і порядок ввезення товарів, що використовуються для будівництва та виробничої діяльності підприємств з виробництва автомобілів
Тип документу: Реферат
Сторінок: 27
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 26.6
Скачувань: 808
0737 Про перелік, обсяги і порядок ввезення товарів, що використовуються для будівництва та виробничої діяльності підприємств з виробництва автомобілів і комплектуючих виробів до них і не оподатковуються під час ввезення їх на митну територію України (01.06.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 1 червня 2002 р. N 737

Київ

Про перелік, обсяги і порядок ввезення товарів,

що використовуються для будівництва та

виробничої діяльності підприємств з виробництва

автомобілів і комплектуючих виробів до них

і не оподатковуються під час ввезення їх

на митну територію України

З метою реалізації Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державної підтримки автомобілебудівної промисловості України" ( 2779-14 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити перелік товарів (включаючи машинокомплекти), що використовуються для будівництва та виробничої діяльності підприємств з виробництва автомобілів і комплектуючих виробів до них, під час ввезення (пересилання) яких на митну територію України в період до 1 січня 2008 р. не справляються ввізне мито і податок на додану вартість, якщо такі товари не виробляються підприємствами на території України (далі - товари), що додається.

2. Уповноважити Міністерство промислової політики затверджувати обсяги ввезення товарів (включаючи машинокомплекти) на митну територію України та надавати відповідну інформацію органам Державної митної служби і державної податкової служби у погоджені з ними терміни.

Державній митній службі здійснювати в установленому порядку митне оформлення товарів та надавати інформацію з цього питання органам державної податкової служби за місцезнаходженням імпортера-підприємства, що виробляє автомобілі і комплектуючі вироби до них.

Органам державної податкової служби установити контроль за цільовим використанням імпортованих товарів.

3. Визнати такими, що втратили чинність:

постанову Кабінету Міністрів України від 26 січня 1998 р. N 89 ( 89-98-п ) "Про порядок ввезення та обсяги товарів, що використовуються для будівництва і виробничої діяльності підприємств із виробництва автомобілів і запасних частин до них і не оподатковуються під час ввезення їх на митну територію України" (Офіційний вісник України, 1998 р., N 5, ст. 176);

пункт 60 змін, що вносяться до актів Кабінету Міністрів України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 1998 р. N 1336 ( 1336-98-п ) "Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України з питань діяльності державної податкової служби" (Офіційний вісник України, 1998 р., N 34, ст. 1277).

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 21

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 1 червня 2002 р. N 737

ПЕРЕЛІК

товарів (включаючи машинокомплекти), що використовуються

для будівництва та виробничої діяльності підприємств з

виробництва автомобілів і комплектуючих виробів

до них, під час ввезення (пересилання) яких на митну

територію України в період до 1 січня 2008 р.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes